fbpx
Image Alt

Akikuvaa.com

5-TÄHDEN ASIAKASKOKEMUS

Jotkut vlogeja seuranneet tietävätkin, että minun kamera hajosi täällä Ausseissa. On/Off -kytkin ei toiminut, vaan kamerassa oli koko ajan virrat päällä, jos akku oli sisällä. Suhteellisen ärsyttävää kun mikäli pitää akut kamerassa sisällä, niin ne kuluvat nopeasti loppuun. Mikäli haluaa säästää virtaa, pitää säätää akut pois ja akut takasin kameran kun haluaa kuvata. Välillä tulee sellaisia tilanteita eteen missä haluaisi vain kaikaa kameran repusta ja alkaa kuvaamaan. Varsinkin nopeasti ohi menevät tilanteet menevät näin hukkaan.

Laitoin asiasta meiliä Olympuksen Suomen konttorille ja muutaman meilin jälkeen tuli Australian Olympuksen yhteystiedot ja saatteessa luki, että he lupasivat hoitaa asian.

Videolla enemmän miten hienosti juttu ratkesi ja pääsin iloisena jatkamaan matkaa toimivan kameran kanssa. Täydellinen esimerkki 5-tähden asiakaskokemuksesta. Sattumalta vielä täällä reissulla lukenut tuon nimen omaavaa kirjaa, joten asian pohtiminen on ollut ajankohtainen koko ajan.

Tsekkaa yllä olevalta videolta koko case ja laita Youtubessa kanava seurantaan!

Muista käydä tykkäämässä Akikuvaa.com:ista myös Facebookissa ja laita seurantaan Twitterissä, sekä Instagramissa tai seuraa hastägillä #Akikuvaa. Näin tiedät ensimmäisten joukossa mitä on meneillä. PS: Snäpistä löytää myös: @akikuvaa!

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment