fbpx
Image Alt

Akikuvaa.com

AK-PODCAST #5 – Riders Cup Rautalampi

Viime viikonloppuna olin Rautalammilla kuvaamassa alamäkiluistelun Riders Cupin osakilpailua. Riders Cupit ovat Redbullin Crashed Ice MM-sarjan sivussa laskettavia osakilpailuja, joista on mahdollista saada ranking-pisteitä ja nousta mukaan MM-sarjaan. MM-sarjassa jo laskevat voivat saada Riders Cupeista lisää MM-pisteitä. Niitä jaetaan 1/4 siitä mitä isoista kisoista saa. Pakkasta oli mentäessä vaatimattomat -31c. Voisi kuvailla suhteellisen raikkaaksi ilmaksi. Olin myös ekaa kertaa mukana tekemässä live-lähetystä, joka oli aika mielenkiintoinen kokemus.

Akikuvaa.comAkikuvaa.com Akikuvaa.com Akikuvaa.com Akikuvaa.com

Akikuvaa.com

Koska kuvasin liveä ja muutenkin videota, niin stillejä ei tällä kertaa tullut otettua juuri ollenkaan. Yllä olevat ovat luurilla napsittuja. Onneksi Sony Xperia hoitaa stillikameran homman tälläisissä näppäilyissä kiitettävän hyvin.

Ylhäällä olevassa lyhyehkössä podcastissa vähän mietteitä menneestä viikonlopusta. Huomenna perjantaina suunnaksi Jyväskylä, jossa hommat jatkuu samalla Crashe Ice teemalla. Pistä Instassa seurantaan @akikuvaa, niin pääset katsomaan ensimmäisten joukossa mitä tapahtuu.

Muista käydä tykkäämässä Akikuvaa.com:ista myös Facebookissa ja laita seurantaan Twitterissä, sekä Instagramissa tai seuraa hastägillä #Akikuvaa. Näin tiedät ensimmäisten joukossa mitä on meneillä.

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment