Image Alt

Akikuvaa.com

AMIN ASIKAISEN JÄÄHYVÄISET

Akikuvaa.com

Amin Asikainen otteli perjantaina Leppävirralla Vesileppis Areenan Boxing Nightissa kaksi ottelua kerralla. Nimittäin paluu- ja jäähyväisottelun. Amin oli todella pirteä ja näki kuinka hän nautti ottelemisesta ja voittikin tuomariäänillä selvästi. Tosin samaan johtopäätökseen olisi päätynyt kuka tahansa ottelun nähnyt. Olisin itse ehkä kaivannut hiukan kovempaa vastustajaa. Olisi ollut mukavampi seurata vähän tasaväkisempää ottelua. Niin ja edellisellä en tarkoita ette se olisi Amin voitosta jollakin tavalla pois. Hienon uran mies tehnyt ja väkevä takasintuleminen kehään 5 vuoden tauon jälkeen vielä 40 vuotiaana. Hän osoitti myös ottelun jälkeen hienoa herrasmies-käytöstä vastustajaa kohtaan.

Boxing Nightissa otteltiin ennen tuota illan pääottelua kuusi matsia, joista sekalainen setti kuvia Aminin kuvien alla.

Amin Asikaisen ottelu:

 

Muut ottelut:

Muista käydä tykkäämässä Akikuvaa.com:ista myös Facebookissa ja laita seurantaan Twitterissä, sekä Instagramissa tai seuraa hastägillä #Akikuvaa. Näin tiedät ensimmäisten joukossa mitä on meneillä.

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment