fbpx
Image Alt

Akikuvaa.com

EROTTAJAN HUIPULLA LAURA TULLILAN KANSSA VOL 1

Käytiin taannoin ottamassa ruutuja ekan kerran yhdessä Laura Tullilan kanssa. Kuvaus mestaa miettiessä Laura heitti ajatuksen, että olisi kiva päästä jonnekin katolle niin, että Stadin maisema avautuisi kattojen yli. Sain kuin sainkin jumpattua suhteilla kuvausluvan Erottajan paloaseman torniin. Koska Erottajan asema sijaitsee nyppylän päällä, on tuo tornin terassiosio yksi Helsingin keskustan korkeimmista kohdista.

Oltiin sovittu treffit paloaseman nurkille ja pienen odottelun jälkeen päästiin sisään. Hälytyksen hieman tekivät viivettä kuvausaikatauluun, mutta ei pahasti. Ja onneksi tuo päivä oli saan suhteen ihan kiva, eikä tarvinnut pelätä esim. sadetta.

Kuvattiin muutamalla eri asulla. Kaikki kuvat luonnonvalossa ilman mitään valonmuokkaimia. Muutamia kuvia otin portaikosta lasin takaa, jotta saatiin vähän heijastuksia mukaan kuvaan.

Laura on aika kokenut malli kameran edessä, poseeraa rohkeasti ja itsevarmasti, sekä vaihtelee poseja oma-aloteisesti hyvällä rytmillä. Helppoa kuvaajan kannalta. Kuvia käsittelin vähän eri tyyleillä ja saatiin kiva setti ruutuja aikaan! 

Ohessa ensimmäinen setti ruutuja näistä kuvauksista:

Instagram: @akikuvaa & @laurapauliinat

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment