fbpx
Image Alt

Akikuvaa.com

FiLMiC PRO

Eräs ilta juorusin kaverin kanssa puhelimessa ja sain samalla vinkin appsista nimeltä FiLMiC PRO. Kyseinen palikka on videokuvaamiseen tarkoitettu ohjelma mobiililaitteisiin. Appsissa saat kuvaamiseen lähes kaiken käsisäädölle, sekä voit hallita ääntä ja eri videolaatuja. Koska tiedän kaverin suhtautumisen kuvaamiseen ja myöskin hänen mieltymykset, uskalsin aika pitkälti varauksetta ostaa appsin, jonka hinta on 19 dollaria App Storessa. Kirjotan tästä vielä lisää fiiliksiä, kun kaikki toiminnot ovat käyneet tutuiksi. Sen voin jo nyt sanoa, että fiilaan tätä uutta tuttavuutta kovasti.

Alla pieni video joka kuvattiin, kun olin viettämässä pitkän viikonlopun Tahkolla menneenä vklpnä. Kuvattiin siellä vähän laskua FiLMiCin kanssa. Kaikki on täysin käsivaralta kuvattu ja katsoinkin jo alustavasti jonkin sortin gimbalia puhelimelle. Vaikka videolla lasketaan, ei se ole mikään ”laskuleffa”. Enemmän fiilistelyä kevään viimeisistä laskuista.

Muista käydä tykkäämässä Akikuvaa.com:ista myös Facebookissa ja laita seurantaan Twitterissä, sekä Instagramissa tai seuraa hastägillä #Akikuvaa. Näin tiedät ensimmäisten joukossa mitä on meneillä. PS: Snäpistä löytää myös: @akikuvaa!

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment