fbpx
Image Alt

Akikuvaa.com

INSTAGRAM EI OLE GALLERIA

Akikuvaa.com

Kuvanjakopalvelu Instagram ei ole galleria, tai on se tavallaan, mutta ei siinä perinteisessä mielessä. Itsekkin tykkään ja käytän palvelua aktiivisesti, lähes poikkeuksetta päivittäin. Seuraan mielenkiintoisia kuvaajia ja muita henkilöitä. Palvelussa viehättää ehkä eniten se, että monet jakavat siellä making of tyylisiä kuvia tai pikemmin kurkistuksia oman minänsä taakse. Tälläisiä päivityksiä ei ihan niin usein näe muissa some-kanavissa ainakaan yhtä paljon. Tämä on kuvanjakopalvelu, joten siellä seurataan toisten kuvapäivityksiä, eikä samanlaista liirumlaarum lauseita, kuten muissa kanavissa.

Kuitenkin yksi asia ärsyttää ainakin minua. Vaikka puhummekin palvelusta jossa on tarkoitus nimenomaan ja ainoastaan jakaa kuvia, niin se ei kuitenkaan ole GALLERIA. Kyseiset sovellukset ovat sitten aivan erikseen. Gallerialla tarkoitan tässä tapauksessa sellaista palvelua johon on tarkoitus työntää kerralla isompi määrä kuvia. IG:ssä paras tahti olisi 1-3 kuvaa päivässä. Toiset kuitenkin laittavat useamman kuvan peräkkäin. Eikä tässä nyt tarvitse olla ihan edoton ja joskus poikkeus tapauksissa esim 2 kuvaa menee vielä oikein mainiosti, mutta miksi 4 , 5 tai 6…? Jos haluaa välttämättä laittaa niitä kuvia enemmän kerralla, eikö varsinainen galleria olisi paras? Jokainen tietenkin tekee omat päätöksensä itse, joskin tälläinen usemman kuvan putkeen uppaaminen kumminkin vaikeutta seuraamista. Ai miksi? No mieti jos sinulla on 300 seurattavaa ja kaikki laittasivat sen 5 kuvaa putkeen. Se tarkoittaisi 1500 kuvaa feediin hetkessä ja näin ollen osa seurattavistä jäisi väkisinkin tuon kuvatulvan takia piiloon.

Joten ajattele seuraajiasi ja älä jaa sinne liian montaa kuvaa kerralla. Moni hyvää materiaalia tekevä Instagrammaaja työntää seuraajiaan syrjään liian isolla kädellä tehdyilla kuvamaratooneilla. Kuvat ovat jees, ja kuvien jakaminen jeppisjee, mutta jos jaettavia kuvia tulee paljon, perusta galleria tai blogi. Se on jeppisjeejee!

Muista käydä tykkäämässä Akikuvaa.com:ista myös Facebookissa ja laita seurantaan Twitterissä, sekä Instagramissa tai seuraa hastägillä #Akikuvaa. Näin tiedät ensimmäisten joukossa mitä on meneillä.

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment