fbpx
Image Alt

Akikuvaa.com

INSTAGRAM INSPIRAATION LÄHTEENÄ

Painan aamulla muutaman torkun jälkeen herätyskellon kiinni ja nousen sängystä. Kävelen zombina kahvinkeittimen eteen ja laitan tuon elämän elixiirin valumaan. Sillä välin kun odottelen sumpin valmistumista, saatan pukea ja käydä vessassa.

Kun saan aamukahvin isossa kupissa eteeni, tsekkaan meilit ja sosiaalisen median kanavat lähes poikkeuksetta heti. Näiden jälkeen saatan lukea tuoreimmat uutiset ja sitten palaan taas someen, tarkemmin Instagramiin. Olen huomannut siitä tulleen itselle käytetyin some. Jaan siellä omia kuvia, mutta myöskin käytän PALJON aikaa selaten toisten ruutuja ja haen inspiraation lähteitä sieltä. Jotenkin on vaan niin siistiä, kun tuntuu että inspiraation virta on loputon. Sieltä olen myös saanut monia oivalluksia kuvien suhteen ja vaikka kaikki ei olekaan ammattivalokuvaajien ottamia ruutuja, niin silti siellä on valtavan paljon mielenkiintoisia otoksia. Sellaisia joista saa kiksejä ja lisää buustia omaan kuvaamiseen, varsinkin ideoiden suhteen.

Kokeiltiin tässä tehdä eräästä Charlotten kuvasta (jonka bongasin) inspiroituneena saman tyylinen ruutu itse. Toki vähän omalla tyylillä maustettuna. Tuon kuvan jälkeen kuvattiin vielä muuta muukin ruutu samalla teemalla. Tästä pääset katsomaan ensiksi tuo kuva mistä idea lähti ja meidän ruudut tässä alempana.

Mistä sä saat inspiraation kuviin?

Malli: Meerit

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment