fbpx
Image Alt

Akikuvaa.com

iPHONEN KUULOKKEET

Julkaisin jonkin aikaa sitten videon koskien iPhonen mukana tulleita kuulokkeita. Videolla myös otin kantaa ihan yleisesti siihen miten surkeita premium-luokan puhelinten mukana tulevat kuulokkeet pääsääntöisesti ovat.

Nyt on pakko vetää hiukan sanojani takaisin. Tai no, takaisin en vedä mitään, mutta korjaan fiiliksiä hiukan. Kuten videolla kerroin, äänenlaadussa ei ole ollut mitään valittamista, eikä ole edelleenkään. Kritisointini johtui siitä, ettei kuulokkeet pysy yleensä korvassa. Pinta on liukasta muovia ja valuu heti pois. Tämä ei ole ollut pelkästään Applen ongelma, vaan lähes poikkeuksetta kaikkien puhelinvalmistajien. Ainoan poikkeuksen teki jossain vaiheessa Samsung.

AK-Media House OyAK-Media House Oy

Koska iPhonesta puuttuu perinteinen 3,5mm kuulokeliitäntä, olen ollut pakotettu muutaman kerran käyttämään puhelimen mukana tulleita nappikuulokkeita, koska olen ollut laiska ottamaan adapteria irti salikassissa olevista kuulokkeista. Yhtä saamaton olen ollut myös sen suhteen, etten ole saanut aikaiseksi käydä hakemassa paria ylimääräistä adapteria. Ja kappas, kuulokkeet ovat pysyneet korvissa. Edelleenkään se tunne, että ”NE TIPPUVAT IHAN JUST” ei ole kadonnut minnekään, mutta eivät ole vielä tippuneet. Tosin käyttöni on ollut lähinnä ihan perus rauhallisessa arjessa, enkä edelleenkään voisi kuvitella meneväni näiden kanssa salille tai tekeväni mitään edes vähän enemmän aktiivisempaa tai vauhdikkaampaa toimintaa.

iPhonen kuulokkeet: Niitä voi kuitenkin siis käyttää esimerkiksi työmatkan ajan ilman suurempaa hampaiden kiristelyä!

Muista käydä tykkäämässä Akikuvaa.com:ista myös Facebookissa ja laita seurantaan Twitterissä, sekä Instagramissa tai seuraa hastägillä #Akikuvaa. Näin tiedät ensimmäisten joukossa mitä on meneillä. PS: Snäpistä löytää myös: @akikuvaa!

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment