fbpx
Image Alt

Akikuvaa.com

JENNIEN KANSSA VELODROMILLA VOL 1

Heitettiin Jennien kanssa kesällä kuvaussessarit Stadissa. Oltiin ensiksi vaihdeltu muutamat viestit aiheesta Instagramissa ja mietitty vähän, että minkä tyylistä ruutua lähdettiin hakemaan. Paikaksi valikoitui Helsinki Velodromi tai minä sen aika yksimielisesti ehdotin, heh. Olen käynyt samassa paikassa kuvailemassa aikoinaan Puntilan Lauran kanssa, tsekkaa se postaus TÄÄLTÄ. Mesta on pyöräilystadion Helsingissä

Jennie oli ottanut mukaan muutamia eri asuja ja saatiin niiden kanssa monta erilaista variaatiota tyyleistä. Kuvatiin luonnonvalolla eikä flässejä ollut käytössä ollenkaan. Tein myös IGTV:seen pienen behind the scenes -pätkän, jonka pääset katsomaan TÄSTÄ.

Itse kuvauksissa Jennie hoiti malleilun pirun hyvin, kuten hänen aikaisemmista kuvista saattoikin odottaa ja saatiin aika tehokkaasti vedettyä tuo setti. Läppäkin lensi ja fiilis oli kun oltaisiin kuvattu useamminkin yhdessä, toimii!

Kun oltiin lähdössä pois mestalta, niin sitten kaupungin vahtimestari tuli vähän moittimaan, että olisi pitänyt hakea kuvausluvat, koska kaupungin paikka. Tosin samainen herra näki meidän touhut kentän toiselta puolelta, eikä jaksanut lähteä asiasta meille mitään sanomaan. Lupasin sitten kun hän ei jaksanut kävellä asiasta huomauttamaan, että minä jaksan mahdollisella seuraavalla kerralla soittaa etukäteen, niin kukaan ei pahoita mieltä. Tämä vanhempi herrasmies oli kuitenkin todella ymmärtäväinen ja sanoi itsekkin, ettei me mitään pahojamme siellä tehty, mutta hänen työ on vain huomauttaa asiasta.

Instagram: @akikuvaa ja @jenniekarri

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment