fbpx
Image Alt

Akikuvaa.com

KAKSI KUUKAUTTA AUSSEISSA

Kaksi kuukautta Ausseissa – Aika lentää siivillä

Ehkä vähän kliseinen lause: ”Aika lentää kuin siivillä” – ei olekaan niin tuulesta temmattu. Meinaan kaksi ensimmäistä kuukautta täällä maailman toisella puolella on mennyt nopeasti, todella nopeasti. Mitä täällä on kahdessa kuukaudessa oppinut tai mihin on tottunut? Alla muutamia mietteitä nopeasti listattuna.

Jännää miten asiat normalisoituu niin äkkiä. Aluksi jokainen ferryllä mennyt matka meni katsellen ympärille ja ihastellen maisemia. Nyt malttaa jo istua, räplätä puhelinta ja lukea vaikka uutisia. Äläkä käsitä väärin! Vieläkin maisemat aiheuttaa wow-elämyksen, koska onhan ne tajuttoman upeat, mutta nyt ne on nähty jo niin monta kertaa, joten pystyy välillä siirtämään katseen pois.

Aurinkoa ja lämpöä on alkanut pitämään itsestäänselvyytenä. Esimerkiksi tänään oli kylmempi päivä, vain 23 astetta ja tuuli. Välillä oli hihattomalla paidalla jopa aavistuksen kylmä tai ainakin siltä se tuntui, heh! Enivei, olin silleen, että mitä helvettiä? Tältäkö se vilu tuntuu? Onneksi ei tarvinnut kokea niitä Suomen kovia pakkasia…

Täällä on tajunnut sen olevan ihan normaali, että palmuja tulee vastaan joka toisessa kadunkulmassa. Ja ei että mä rakastan niitä. Millaiset lämpölamput Suomessa pitäisi olla, jotta sellainen pärjäisi siellä? Hmm…

Ausseissa on monta todella hyvää paikallista olutta! Samoin pubi-kulttuuri voi olla muutakin kuin se suomalainen ”vedetään perseet ja nelivedolla kotiin” –versio.

Tottunut siihen ettei aamulla tarvitse raahautua toimistolle, vaan hommat voi tehdä missä tykkää. Samalla myös tottunut siihen, että wifiä kannattaa käyttää aina jos vain suinkin mahdollista.

En ole ikinä ollut helposti palavaa tyyppiä, vaikka kuinka olisi auringossa. En alkuun ottanut sen takia ihan niin vakavasti puheita, että muista aurinkorasva. Kummasti sitä vaan sen jälkeen oppi käyttämään ja mielellään +50 kertoimella olevaa suojaa.

Ulkona ja omalla kehonpainolla treenaaminen on päässyt ihan omalle levelille. En ole käynyt täällä kertaakaan salilla, vaan tehnyt jumpat milloin kattoterassilla, milloin puiston reunoissa olevilla jumppapaikoilla.

Jos tänne lähtiessä mietin miten totun vasemmanpuoleiseen liikenteeseen, niin nyt mietin totunko takaisin oikeanpuoleiseen. Vaikka toki sitä tottuu, ajaminen ”väärällä” puolella ei edes ollut paha rasti. Niin ja bensa voi olla paljon halvempaa kuin mihin Suomessa on totuttu.

Elämä voi olla hetkessä elämistä ja nauttimista. Loppuun sitten läjä kuvia, koska kuvathan kertovat enemmän kun tuhat sanaa.

Muista käydä tykkäämässä Akikuvaa.com:ista myös Facebookissa ja laita seurantaan Twitterissä, sekä Instagramissa tai seuraa hastägillä #Akikuvaa. Näin tiedät ensimmäisten joukossa mitä on meneillä. PS: Snäpistä löytää myös: @akikuvaa!

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment