fbpx
Image Alt

Akikuvaa.com

KAMERA LAULAMAAN HETI PALUUN JÄLKEEN

Kuvaamassa – Potretteja

Heti ensimmäinen viikonloppu Suomeen paluun jälkeen menikin aika kuvauspainotteisesti. Lauantaina kävin kuvaamassa Meeritin kanssa ja sitten heti perään sunnuntaina oli seuraavan kerran aika ulkoiluttaa kameraa, kun Laura oli saapunut Kuopiosta Stadiin. Sunnuntain osalta kuvia tulossa seuraavassa postauksessa.

Lauantain osalta ei oltu ennakkoon suunniteltu mitään kuvaamista, mutta yht´äkkiä saatiin idea, kamerat reppuun ja kuvausspotteja metsästämään. Napattiin kahvit mukaan ja käytiin katsomassa ensiksi yksi mesta mitä oli ajatellut. Se ei sitten ollutkaan livenä niin kiva, kuin mitä ennakkoon odotin, joten piti keksiä b-suunnitelma lennosta. Päädyttiin sitten Silvolan tekojärvelle kuvailemaan.

Auto parkkiin alueen lähelle ja leikkimään apinaa. Koko aluehan on aidattu, joten alkuun piti vähän kiipeillä aitojen yli. Käveltiin tekojärvi ympäri, sen reunoilla menevää pengertä pitkin ja aina välissä kuvailtiin sopivan spotti tultua vastaan. Jossain vaiheessa about puolessa välissä järvikierrosta huomattiin aidassa reikä, josta olisi päässyt paljon helpommin sisään alueelle, mutta mikäs sen mukavampaa, kuin nähdä vähän vaivaa kuvien eteen.

Kuvailtiin vuorotellen toisiamme ja kaikkien kuvien editti allekirjoittaneen käsialaa. Kaikki kuvat otettiin pelkästään luonnon valossa ilman mitään salamoita tai heijastimia. Editissä käytin #akpresets –pakettia, joka on saatavissa Lightroomille täältä. Kamera: Olympus EM5 Mark II. Objektiivit: 75mm 1.8, 45mm 1.8 ja 17mm 1.8

Muista käydä tykkäämässä Akikuvaa.com:ista myös Facebookissa ja laita seurantaan Twitterissä, sekä Instagramissa tai seuraa hastägillä #Akikuvaa. Näin tiedät ensimmäisten joukossa mitä on meneillä. PS: Snäpistä löytää myös: @akikuvaa!

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment