Image Alt

Akikuvaa.com

KIIREINEN ALKUVUOSI

On sitä kiirettä pitänyt aikaisemminkin, mutta tämä alkuvuosi on ollut ihan omaa luokkaansa.

Heti uuden vuoden jälkeen alkoi uudet tuulet puhaltamaan duuneissa, kun käänsin auton nokan kohti Kuopiota. Eezy avasi sinne alkuvuodeksi (tammi- & helmikuu) pop up –pisteen (Tämä pop up konsepti tulee vielä jatkumaan pienen paussin jälkeen). Koska olen aina tykännyt Kuopiosta kaupunkina, olin ilman muuta vapaaehtoisena lähtemään, kun tätä ehdotettiin. Taisi jopa olla niin, että itse ehdotin tätä järjestelyä jo ennen kuin asiasta ehdittiin kunnolla edes puhumaan. Tuon kahden kuukauden aikana mitä pop up oli auki, ajoin aina alkuviikoksi Savoon ja loppuviikosta takaisin Helsinkiin toimistolle. Välillä menin Kuopioon milloin Oulun ja milloin Pielaveden kautta. Helmikuun lopulla meni vielä muutama päivä Lontoossa. Kahteen kuukauteen 24 yötä hotelleissa ja muutama tuhat kilsaa autossa. Että sellaista! Muutamana aikaisempana vuotenakin on ollut kiirettä alkuvuodesta ja syksystä, mutta välissä on ollut rauhallisempaa. Viime vuosi meni siten, ettei hommat kerennyt rauhoittumaan ollenkaan. Nyt tämän vuoden osalta on sellainen fiilis, että mennään kovempaa kuin koskaan. Toki sehän on vain positiivinen ongelma näinä aikoina, kun yleinen ilmapiiri talouden suhteen on epävarma.

Toki sekin on positiivinen puoli, että tekee sellaisia hommia joista tykkää. Niin sitten ei se kova tahtikaan haittaa, vaikka välillä on silmäpussit olleet aikamoiset! Sitähän sanotaan, että niitä ei saada, vaan ne ansaitaan! Itse olen sellainen joka tykkää autolla ajosta, eikä esim. Helsinki-Oulu veto tunnu pahalta ilman taukojakaan. Toki muutkin hommat on sellaisia ettei ole kauheasti valittamista tällä hetkellä. Miinuksena tässä kaikessa härdellissä on ollut se, kun tämä saitti on jäänyt vähemmälle huomiolle. Kaikesta huolimatta yritän taas aktivoitua tämän saralla enemmän. Tai en pelkästään yritä, vaan myös aktivoidun!

Duunien lisäksi treenit on kulkenut hyvin ja on ollut vaikka millaista kissanristiäistä ja synttäriä… Eli alkoholiakin on kulunut kiitettävästi. Yhteen vetona voisin sanoa: Tänä vuona on tehty duunia todella kovasti, treenattu kovasti ja juhlittu kovasti! Oikea tosi elämän kolmiodraama!

Muista käydä tykkäämässä Akikuvaa.com:ista myös Facebookissa ja laita seurantaan Twitterissä, sekä Instagramissa tai seuraa hastägillä #Akikuvaa. Näin tiedät ensimmäisten joukossa mitä on meneillä. PS: Snäpistä löytää myös: @akikuvaa!

 

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment