fbpx
Image Alt

Akikuvaa.com

Kisakallio Satellite

Akikuvaa.com

Kisakallion urheiluopistolla järjestettiin viikonloppuna (to-su) beach volleyn Euroopan liiton (CEV) alainen turnaus, Kisakallio Satellite. Turnauksessa oli mukana kotimaisia pareja kaksi. Lehtonen/Lahti jotka voittivatkin turnauksen aika selkeästi, sekä Hasu/Parkkinen jotka tippuivat harmillisesti lauantaina pois. Samalla päättyi pala suomalaista biitsin historiaa, kun Hasu pelasi uran viimeisen arvoturnauksensa.

Akikuvaa.com/AK-Media House

Akikuvaa.com

Näihin kyyneliin päättyi pala suomalaista beach volleyn historiaa kun Beach Volley Team Finlandin Essi Hasu pelasi uransa viimeisen arvokisan!

Akikuvaa.com

Itselle turnaus oli kohtalaisen hevi. Neljään päivään kuvattavana 35 ottelua. Samanlaisen urakan urakoi turnauksen selostaja Toni Flink, joka kuulutti kaikki ottelut.

Sää oli ihan ok, eikä etukäteen ennustettuja sateita tullut. Toki kova puuskittainen tuuli aiheutti ajoittain järjestäjille hiukan vaivaa. Tuulisella säällä pilvet liikkuivat nopeasti, mikä taas antoi oman lisämausteen kuvaamiseen. Kun vuorotellen aurinko menee pilven taakse piiloon ja tulee esiin, joutuu valotusta säätämään jatkuvasti. Ei sinällään mikään iso juttu, mutta helpommalla pääsee jos valon määrä ei sahaile koko ajan radikaalisti. Nyt joutui aika paljon säätämään vielä LightRoomissa ja kun kuvamäärät no isoja se vie turhaan aikaa. Varsinkin kun kuvat piti päivittäin uppailla CEVin palvelimelle.

Akikuvaa.com Akikuvaa.comAkikuvaa.comAKikuvaa.com/AK-Media House Akikuvaa.com

Akikuvaa.com/AK-Media House Akikuvaa.com/AK-Media House

Akikuvaa.com/AK-Media HouseAkikuvaa.com/AK-Media House Akikuvaa.com/AK-Media House AKikuvaa.com/AK-Media House Akikuvaa.comAkikuvaa.comAkikuvaa.com Akikuvaa.com Akikuvaa.com Akikuvaa.comTurnaus oli oikein hauska tapa kuluttaa yksi kesän viimeisemmistä viikonlopuista Kisakalliossa, joka on muuten paikkana upea. Muutenkin todella nastaa tehdä taas liittojen kanssa yhteistyötä.

Lentopalloliiton tiedote turnauksesta löytyy TÄSTÄ. CEV:n juttuun TÄSTÄ.

Galleriassa lisää kuvia. Jokaiselle neljälle päivälle on omat albuminsa!

DAY1, DAY2, DAY3, DAY4

PLAYERS NOTICE! If you want to use these photos in social media, it´s ok but just hit me by email. Don´t take a screenshot, I will send the photos to you.

Muista käydä tykkäämässä Akikuvaa.com:ista myös Facebookissa ja laita seurantaan Twitterissä, sekä Instagramissa tai seuraa hastägillä #Akikuvaa. Näin tiedät ensimmäisten joukossa mitä on meneillä.

 

 

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment