fbpx
Image Alt

Akikuvaa.com

Kuvaamassa Rosa Summasen kanssa

Aina tämän blogin päivittäminen on se mikä ekana jää, kun tuntuu aika loppuva kesken. Kuten niin monta kertaa aikaisemminkin, yritän tehdä siihen muutoksen. Onneksi sentään Instan puolella on julkaisutahti ollut kiitettävä.

Mutta asiaan ja kuvauksiin

Käytiin siis Rosan kanssa vetämässä tossa jossain kohtaa setti kuvia Merihaassa. Paikkana raffi, mutta samalla myös todella hyvä lokaatio kuvaamiseen. Laitettiin Merihaan sisällä muutamassa eri paikassa kamera laulamaan ja saatiinkin hyvä setti ruutuja aikaiseksi. Kaikki kuvat kuvattu Canonin EOS R EP:llä ja 28-70mm f/2.0 lasilla. Tuttuun tapaan en käyttänyt flässejä tai muita valonmuokkaimia, vaan ihan puhtaalla luonnonvalolla mentiin. Jos olen ihan rehellinen, niin en oikein edes muista milloin olisin viimeksi salamaa käyttänyt, heh!

Tämä oli ensimmäinen kerta kun Rosan kanssa kuvattiin. Homma toimi hyvin, oli hauskaa ja varmasti tullaan ottamaan vielä uudestaan jossain vaiheessa. Kunhan vaan aikataulut ja lokaatiot kohtaa. Kuvausten aikaan Rosa oli muutenkin Stadin suunnalla, mutta muuten asustelee sen verran etäällä, ettei junaan viitsi yksien kuvausten takia vaan hypätä.

Instagramista löydät: @akikuvaa ja @rosesummanen

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment