fbpx
Image Alt

Akikuvaa.com

Kuvia viime kesän kuvauksista

Mulla on jäänyt täällä viime kesältä julkaisematta kuvia muutamista kuvauksista. Instagramissa näistäkin on jotain julkaistu, mutta ei täällä. Joten nyt tässä tulee ensimmäinen!

Käytiin kuvaamassa Seurasaaren vieressä olevilla Pukkisaarilla. Oltiin otettu mukaan savukranaatit, jotta saadaan kuviin jotain uutta efektiä. Toi oli ensimmäinen kerta itselle, kun noita savukranaatteja käytin. Hauska tapa saada kuviin uutta sykettä, eikä ole edes kovin kalliita.

Huom! Jos menet nyt ostamaan niitä, muista huolehtia ympäristöstä. Kranaatin sisässä tapahtuu palamista, joten se kuumenee välillä aika paljon. Joten niitä ei voi heittää suoraan roskiin käytön jälkeen. Esim. me laitettiin ne mereen likoomaan ja annettiin vettyä. Otettiin mukaan ja vietiin asiallisesti roskiin.

Noita savuja tulen varmasti käyttämään uudelleen. Tämä oli hauksa ensimmäinen kerta ja samalla näki miten ne käyttäytyy pienessä tuulessa jne. Vaikka savuja oli, näissäkään kuvauksissa en käyttänyt mitään lisävaloja. Välillä alkaa tuntua, että musta on tullut tylsä kuvaaja, mutta diggailen vain nykyään kovasti luonnonvalossa potrettien ja henkilökuvien kuvaamisesta, joten siinä syy.

Kuvatiin aika simppelisti parissa eri kohdassa, mutta muutamasta eri kuvakulmasta. Näin saatiin monipuolisempi setti aikaseksi. Toki tuo kesäinen ilmakin ja sopiva valo juuri ennen auringonlaskua antoi oman mausteen kuviin.

Kuvissa Meerit ja kuvat joissa itse olen, on hänen ottamiaan. Editti allekirjoittaneen käsialaa kaikissa kuvissa.

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment