fbpx
Image Alt

Akikuvaa.com

Lähimatkailua

Tarvitseeko joka kerta lähteä kauas ulkomaille matkailemaan, jotta voi nähdä jotain uutta? Ei. Kotimaassakin (jopa Suomessa) riittää varmasti näkemistä, kunhan vain poikkeaa normaaleista rutiineista hiukan. Tavallisesti kuljet kaupunkien keskustoissa tai laitamilla tuttuja reittejä ja kaikki näyttää samalta. Mitä jos joskus kiertäisitkin korttelin tai kaksi ja kävelisit niitä katuja mitä et normaalisti ole tottunut kävelemään? Näin löytyy paljon lisää nähtävää ja kuvattavaa. Aina ei tarvitse edes lähteä omaa lähiötä pidemmälle, kunhan pitää silmät auki.

Akikuvaa.com Akikuvaa.com Akikuvaa.comAkikuvaa.com Akikuvaa.com

Toinen vaihtoehto on tehdä piipahduksia muihin lähikaupunkeihin. Matkailu avartaa myös kotimaassa. Viikko takaperin käytiin ensiksi Porvoossa syömässä, sekä dallailtiin vanhaa kaupunkia ympäri. Löydettiinkin erään kujan päässä oleva mainio ravintola joen rannassa, missä sitten päätettiin syödä hiukan erillainen burgeriateria. Koska oli aika nätti sunnuntai, päätettiin pistää vielä auton nokka kohti Loviisaa ja mennä sinne syömään jälkkäriksi jäätelöt. Käveltiin myös siellä vanhempaa Loviisaa läpi ja käytiin vierasvenesatamassa. Siellä olleessa kahvilassa joukko nuoria nautti alkoholipitoisia tuotteita ja iloisella fiiliksellä soittivat kitaraa laulellen. Viereisissä pöydissä syömässä istuneet vanhukset taputtivat rytmissä. Heitti joku pappa biisitoiveenkin ilmoille. Nuoriso ja vanhukset sulassa sovussa + kaikilla oli vielä hauskaakin! Nättiä!

Akikuvaa.com

Akikuvaa.com Akikuvaa.com Akikuvaa.com Akikuvaa.com Akikuvaa.com Akikuvaa.com Akikuvaa.com Akikuvaa.comAkikuvaa.com Akikuvaa.com Akikuvaa.com Akikuvaa.com Akikuvaa.com Akikuvaa.com

Akikuvaa.comAkikuvaa.comAkikuvaa.comAkikuvaa.com Akikuvaa.com

Muutama kuva vielä yllämainitusta Loviisasta.

Akikuvaa.com Akikuvaa.com Akikuvaa.com Akikuvaa.com Akikuvaa.com Akikuvaa.com Akikuvaa.com

Akikuvaa.com

Muista käydä tykkäämässä Akikuvaa.com:ista myös Facebookissa ja laita seurantaan Twitterissä, sekä Instagramissa tai seuraa hastägillä #Akikuvaa. Näin tiedät ensimmäisten joukossa mitä on meneillä.

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment