fbpx
Image Alt

Akikuvaa.com

LAUNDRY ROOM VOL2

Tämän kuvasarjan ensimmäisen osan löydät TÄÄLTÄ. Alla olevista kuvista ensimmäiset on otettu edelleen tuolla taloyhtiön pesutuvassa, mutta eri vaatteilla kuin aikaisemmat. Kun oltiin samalla kuvausten ohessa saatu pyykit pestyä ja kuivattua, mentiin kotiin ja saatiin vielä idea ottaa yksi setti kuvia kylppärissä.

Valaisun hoidin tällä kertaa hiukan erilailla kun normaalisti. Laitoin suihkukaapin sisään yhden videovalon (led-panelin) ja sen eteen punaisen suodattimen. Laitoin päälle vielä kelmua, josta väritin puolet sinisellä tussilla. Kylppärin oven viereen karmin taakse laitoin yhden käsissalaman jonka heijastin suoraan kattoon. Kuvasin eteisen puolelta ja kuvauspaikkaan laitoin lattialle toisen led-panelin osoittamaan ylöspäin. Pitelin linssin edessä cd-levyä ja puhelinta, näin sain heijastuksia kuvan etualalle. Sitten vain Meerit istumaan pesukoneen päälle suihkukaapin eteen ja kuvaamaan.

Saatiin tästäkin setistä kivoja kuvia aikaan ja samalla hauskaa tekemistä. Kyllä kuvaaminen on kivaa!

Malli: Meerit  Editti tehty #akpreset´ejä käyttäen.

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment