fbpx
Image Alt

Akikuvaa.com

LP Viestin kalenteri 2016

Pari kuukautta sitten oli taas kerran vuodesta se aika kun urheiluseurat kuvauttivat kalentereitaan. Jälleen olin otettu, että LP Viestin tytöt halusivat minun tulevan kuvaamaan kalenterinsa. Edellisenä vuotena mentiin pitkin Saloa ja kuvattiin lähes jokainen eri lokaatiossa. Nyt tytöistä vain libero Roosa Koskinen kuvattiin ulkona ja muut valeaa kangasta vasten hallissa sisällä. Roosan kuvauksiin oli järjestetty tuliterä Audi Q7 taustalle ja aurinkokin laski juuri sopivasti kuvauslokaation takana kun aloitimme. Nopeasti aurinko kuitenkin painui horisontin taakse kokonaan. Rosen kuvan valaisin yhdellä pikku-flässillä läpiampuvan varjon läpi. Muiden tyttöjen kuvat jotka otettiin vaaleaa taustaa vasten ja valaistiin myös simppelisti. Etuviistosta pikku-flässillä varjon läpi ja tasurina edessä oli flässi aivan mini tehoilla. Photarissa sitten tausta vaihdettiin mustaksi ja vähän spotlight-efektiä taustalle.

Akikuvaa.com

Pyysin Rosea ja Flinkkiä nappailemaan making of kuvia luurilla ja kuinka ollakkaan, tyylille uskollisesti Roselta löytyi selfie, jossa making offi taustalla. Kalenterin voit tilata pistämällä meiliä osoitteeseen: roosa.koskelo@lpviesti.fi

Alla muutamat making offit ja ylijäämä-kuvat. Niissä en lähtenyt taustaa vaihtamaan, kuten kalenteriin meneville tehtiin.

Viesti bts Viesti bts2 Processed with VSCO with b2 preset Processed with VSCO with b2 preset Processed with VSCO with b2 presetAkikuvaa.comAkikuvaa.comAkikuvaa.com Akikuvaa.com Akikuvaa.com Akikuvaa.com

Muista käydä tykkäämässä Akikuvaa.com:ista myös Facebookissa ja laita seurantaan Twitterissä, sekä Instagramissa tai seuraa hastägillä #Akikuvaa. Näin tiedät ensimmäisten joukossa mitä on meneillä.

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment