fbpx
Image Alt

Akikuvaa.com

Matka on tärkeämpi kuin määränpää

Akikuvaa.com

Keskiviikkona illalla pelattiin viimeinen Mestareiden liiga peli, ainakin tämän kauden osalta. Kaikki pelit olivat hienoja, mutta eritoten viimeinen (vaikka jotkut olettavat sen sattuneista syistä olleen ensimmäinen ainakin allekirjoittaneelle), joka tarjosi kutkuttavan jännitysnäytelmän. Vaikka voitto jäi niin harmittavan lähelle, niin paikka todistettiin tuossa kivikovassa sarjassa. Varsinkin jokaiselle pelaajalle se oli unelmien täyttymys ja kuten kapteeni Kaisa Jokinen sanoi pelin jälkeisessä lehdistötilaisuudessa, ettei olisi vielä pari vuotta sitten uskonut tätä tapahtuvan. Mestareiden liigaan pelaaminen suomessa oli kovempi juttu, kuin mitä moni ymmärsi. Salohallissa nähtiin joukko todella kovia nimiä, kovaa tsemppiä, ilon- ja surun hetkiä. Juuri sitä mitä urheilu tarjoaa. Fiilis saattaa sekunnissa muuttua ilosta pettymykseksi ja taas toisin päin.

 

Inforisteily-2

Olen omalta osaltani erittäin hyvissä fiiliksissä, että sain seurata tätä historiallista tapahtumasarjaa aitoipaikalta. Matka on ollut huikea, joka alkoi syksyllä info ristelyltä tai odotus alkoi jo tavallaan viime keväänä, kun sain tietää Viestin hakevan paikkaa. Kiitokset koko viestin organisaatiolle, kun päätitte pyytää juuri minut kotipeleihin viralliseksi kuvaajaksi. Kiitos myös koko muulle porukalle, faneille ja pelaajille kuvien jaosta, sekä niistä elämyksistä ja fiiliksistä jota nämä ottelut tarjosivat. Pelaajille erikseen kiitokset siitä, millaisia jännitysnäytelmiä tarjosivat meille kentältä käsin. Kiitokset kaikille ketkä jaksoitte kuittailla siitä ihanan oranssisesta liivistä, jota noissa peleissä piti pitää. Kiitokset Flinkin Tonille tiedotuksen aisaparina olemisesta. Kiitokset myös kaikille after-saunassa joka kerta olleille, kuten myös niille vierailijoille jotka siellä kävitte. Kiitos Anssi, Tomi ja Kari. Jos joku unohtui erikseen mainita, niin kiitos. Salossa on aina mukava työskennellä tämän porukan kanssa. Kliseisesti sanottuna: ”matka on tärkeämpi, kuin määränpää” pitää ainakin osittain paikkansa. Tämä oli huikea matka, vaikka toki mielellään voittoja olisi tullut ja pelit jatkuneet, mutta silti kenenkään tässä paletissa mukana olleen ei tarvitse häpeillen katsoa taakse päin.

Otteluiden kuvat löytyy TÄÄLTÄ, TÄÄLTÄ ja TÄÄLTÄ.

Alla vielä kuvapari mikä kuvaa hyvin niitä tunteita mitä urheilu tarjoaa ja se on parasta!

Akikuvaa.com

 

Muista käydä tykkäämässä Akikuvaa.com:ista myös Facebookissa ja laita seurantaan Twitterissä, sekä Instagramissa tai seuraa hastägillä #Akikuvaa. Näin tiedät ensimmäisten joukossa mitä on meneillä.

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment