Käytiin eilen Mirkan ja Lasssin kanssa räpsimässä fotoja. Alkuperäinen tarkotus oli kokeilla rengassalamaa. Sitä kokeiltiinkin, mutta otettiin myös kuvia ilman sitä.

Akikuvaa.com

Making offit Legria mini X:llä.

Akikuvaa.com Jo jonkun aikaa tossa on odottanut pientä testiä eräs ringflash. Eilen kävin ottamassa ekat tyypit sillä. Rinkun kanssa saa olla aika tarkkana tehojen suhteen. Tehot saa olla yllättävän pienellä. Värkki on suhteellisen tehokas ja rinkun ns ”efekti” menee helposti yli. Pienellä teholla sen antaa kuitenkin mukavan fillin varjoille.  Pitää vielä kuvailla vermeen kanssa lisää, ennen kuin teen siitä tarkmpaa analyysiä. Alla runsas setti kuvia eiliseltä. Osa on valaistu pelkän rengssalaman avulla, osassa mukana lisäksi yksi pikkusalama. Osa pelkällä pikkusalamalla ja pari luonnonvalossa. Käsittelyssä osaan kuvista on haettu jotain hiukan erillaista, vähän filmi tyylistä lopputulosta.Akikuvaa.com

Akikuvaa.com

Akikuvaa.com

Muista käydä tykkäämässä Akikuvaa.com:ista myös Facebookissa ja laita seurantaan Twitterissä, sekä Instagramissa tai seuraa hastägillä #Akikuvaa. Näin tiedät ensimmäisten joukossa mitä on meneillä.