fbpx
Image Alt

Akikuvaa.com

MISTÄ KUVAUSLOKAATIO VOL2

Julkaisin tuossa hetki sitten tämän postauksen ensimmäisen osan. Jos et vielä ole sitä lukenut, niin käy väijymässä se TÄÄLTÄ.

Tosiaan, suunnattiin sitten tuolta ensimmäiseltä kuvauspaikalta kohti seuravaa. Tehtiin pieni kieppi kaupan kautta ja haettiin safka-ainekset jo valmiiksi odottamaan, että saadaan kuvausten loputtua syötyä heti. Tämä toinen spotti oli random -idea kuvauslokaationa, jonka heitin aiemmin samana päivänä ilmaan. Mentiin Munkkiniemen huudeille, Meeritin talon ullakolle. Vanha vinokattoinen ullakko, jossa hehkulamppuja siellä täällä. Samoin kattotuolien tukiparruja laskeutuu ristiin lattiaan asti sieltä täältä. Loistava paikka kuvata ja varmasti tullaan vetämään jokin muu setti siellä vielä tulevaisuudessa.

Yhdellä valolla mentiin tuollakin, kevyt käsisalama läpiampuvan varjon läpi heijastettuna. Salamajalustan sai nostettua osassa kohtaa vain pariin metriin, kun varjon yläreuna alkoi ottamaan jo kiinni kattoon, mutta toisaalta se riittikin hyvin. Linsseinä 75mm 1.8f ja 45mm 1.8f.

Meeritillä oli pari settiä vaatteita mukana, mitkä oltiin katsottu etukäteen. Noi punaiset housut on yhdet mun lempparit. Sitten heitettiin siihen asuun kauluspaitaa mukaan ja tietenkin mätsäävät rintsikat. Toinen asu oli tuo mekko, joka itseasiassa on se asu, minkä takia ullakolle mentiinkin. Tuttuun tapaan jossain välissä vaihdettiin osia ja minä hyppäsin kameran eteen.

Mikä mesta sulle tulee ekana mieleen kun mietit kuvauspaikkoja tälläisella säällä?

 

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment