Image Alt

Akikuvaa.com

MISTÄ KUVAUSLOKAATIO?

Jos viime postauksessa otettiin kuvia kotioloissa, niin nyt lähdettiin taas metsästämään raffimpaa lokaatiota jostain. Kelattiin, että mistä kuvauslokaatio tällä kertaa? Oltiin ensiksi ajateltu jotain perinteistä parkkihallia, siis sellaista mitä on ostoskeskuksissa ja vastaavissa paikoissa. No, koska oltiin päätetty, että yhdessä asussa on mukana verkkosukkahousut, niin haluttiin sitten joku mesta mikä olisi karu.

Mentiin eka läheistä teollisuusaluetta kiertämään, mutta ei löydetty mitään sellaista paikka mikä olisi ollut siinä tilanteessa hyvä. Valoa alkoi olla aika vähän ja toteutetaan tuolla kuvaukset joku toinen kerta, kun saadaan luonnonvaloa myös mukaan. Mietittiin hetki samalla kun käveltiin ja sitten keksin, että napataan bussi Pitäjänmäkeen ja mennään sinne teollisuusalueelle pyörimään. Lopulta löydettiin parkkiluola, jossa oli lastauslaiturikin, mutta kokonaan syvällä parkkialueella, joten se sitten sopi suunnitelmaan hyvin.

Kuvailtiin siinä vuorotellen kumpikin ja toinen vuorostaan hoiti roolia kameran edessä. Valaisuna simppeli yhden valon setuppi läpiampuvalla varjolla. Hiukan haastetta meinasi aiheuttaa sekavalo, koska lamput tuolla olivat mitä olivat. Sain kumminkin editissä viimeisteltyä sen tunnelman mitä hainkin. Ja aika tyytyväinen olenkin lopputulokseen.Meerit keksi duunata hiuksiin kaksi nutturaa über siististi. Verkkosukkikset, hame ja kauluspaita teki aika mätsäävän asun. Muutamissa kuvissa päällä oli vielä villakangastakki. Minä taas sitten editissä hain suurimpaan osaan kuvista vielä rosoista filmi lookkia. Ai helvetti, kun olen siihen tyyliin koukussa. Kuolaan päivittäin läjäpäin kuvia Instagramissa mitkä on duunattu filmiä myötäillen. Siinä on jotain niin retroa, että se sattuu viehättämään kovasti.

Kun oltiin tässä mestassa saatu kuvat kuvattua, paineltiin seuraavaan mestaan mikä kanssa keksittiin aikalailla lennosta. Siitä lisää seuraavassa osassa.Kuvat missä minä olen ja muut malleilut: Meerit

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment