fbpx
Image Alt

Akikuvaa.com

MÖKKI JA KAMERA

Mainitsin tuossa pari päivää sitten Instagramin postauksessa, että olen ollut todella laiska päivittelemään mitään tänne viime aikoina. Mutta nyt siihen on tulossa muutos. Kevään kuvauksista alkaa tippumaan juttuja ja kuvia tänne.

Tämän postauksen kuvat kuvattiin huhtikuun puolessa välissä landella. Sattui todella hyvät ilmat ja pääsi tekemään terassilla duunejakin ilman paitaa yhtenä päivänä. Aurinko lämmitti kivasti. Mökille mentäessä jää vielä kantoi, mutta muutaman päivän päästä ei sinne enää uskaltanut mennä kävelemään ollenkaan.

Mökki ja kamera on kiva yhdistelmä ja aina keksii jotain kuvattavaa.  Otettiin uimapuvussa ja shortseissa eka setti kuvia rannan tuntumassa ja saunalla. Seuraavaksi paitaa päälle ja kallion päälle metsän reunassa seuraava setti. Meerit otti muutamat ruudut myös allekirjoittaneesta, toki itse en vetänyt biksuja päälle, heh!

Kaikki kuvat kuvattiin ilman flässejä, ihan vain luonnon valossa. Ensimmäisessä lokaatiossa käytettiin heijastinta vähän antamaan apua valon kanssa. Pitäisi käyttää sitä paljon enemmän, niin käytännöllinen se on. Toki asiaa helpottaisi jos olisi assari joka sitä olisi pitämässä.

Malleilu: @meeritti ja samoin ne kuvat missä minä olen. Editti: Minä #akpresets

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment