Image Alt

Akikuvaa.com

PERJANTAIN NOPEAT RUUDUT

Kun oltiin saatu perjantaina duunit pulkkaan, niin mentiin nopeasti meidän kotikadulle kuvailemaan perjantain nopeat ruudut. Kaksi runkoa mukaan, kumpaakin objektiivit kiinni ja ulos. Kuvattiin ihan luonnon valossa ilman salamoita tai heijastimia.

Itse nappasin vapon mukaan, niin saatiin vähän höyryä kuviin ja samalla vähän taiteellisempaa fiilistä osiin kuvista joissa itse olen. Meeritin päällä näissä kuvissa oleva villapaita on uniikki, hänen mummon kutoma ja sillä asusteella ei oltu aikaisemmin kuvattu ollenkaan. Minähän olen isojen huppareiden, villatakkien ja villapaitojen suuri fani. Niitä kun ei voi ikinä olla vaatekaapissa liikaa. Ne sopii aina kuviin ja näyttää livenäkin hyvältä.

Kuvatessa ei kovin kauaa mennyt ja sen jälkeen takaisin himaan kattomaan koneelta mitä saatiin aikaiseksi. Siitä itse lähdin vielä painelemaan salia kohti. Illalla sauna, chillisti sohvalla makoilua ja Netflixiä. Aika jeppis jee perjantai!

Malleilu ja kuvat minusta: @Meeritti. Editointi omaa käsialaa #akpresets´ejä käyttäen.

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment