fbpx
Image Alt

Akikuvaa.com

PODCAST – FREDU SIRVIÖ

PODCAST – FREDU SIRVIÖ

Treffattiin Fredun kanssa viime viikon lopulla Manlyssa ja höpöteltiin mikki päällä vajaan tunnin verran. Juotiin siinä samalla kahvit ja viherpirtelöt, joka oli muuten meikän elämäni ensimmäinen!

Fredu Sirviö on entinen ammattilumilautailija, joka nykyisin asuu perheensä kanssa Australiassa. Ammattilaisuran jälkeen hän on ollut aika aktiivinen monellakin osa-alueella. Välissä on ollut Safkatutkaa ja vaikka mitä. Hän on ollut perustamassa ulkoisia linssejä puhelimiin tekevää Black Eye Lens yritystä yhdessä lumilautailija Eero Ettalan, sekä skeittaaja ja valokuvaaja Arto Ekmanin kanssa. Puolisonsa Anni Sirviön kanssa heillä on terveellisempään ruokavalioon ja sitä kautta hyvinvointiin tähtäävä projekti Keto Kickstart.

Miten Fredusta kasvoi markkinoinnin ammattilainen? Skeittaako tai surffaako hän nykyään? Mikä tarkemmin tuo Keto Kickstart oikein on? Kuuntele koko setti yllä olevasta podcastista.

Muista käydä tykkäämässä Akikuvaa.com:ista myös Facebookissa ja laita seurantaan Twitterissä, sekä Instagramissa tai seuraa hastägillä #Akikuvaa. Näin tiedät ensimmäisten joukossa mitä on meneillä. PS: Snäpistä löytää myös: @akikuvaa!

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment