fbpx
Image Alt

Akikuvaa.com

Potretteja x Porsche

En tiedä onnistuuko asiat missään muualla niin helposti kuin Kuopiossa. Yhdellä puhelinsoitolla Porsche Panamera S Hybridi kuvausten rekvisiitaksi. Ja vielä pestynä! Okei, pesun kanssa ”jouduin” jeesaamaan, mutta todella vähän. Heti alkuun ISOT KIITOKSET ja ylä femmat Tatu Säisälle! Lisään tähän perään vielä hästägin #vainkuopiojutut

Eli tuon minun viime viikon Savon turneen aikana kuvattiin taas yhtenä iltana Puntilan Lauran kanssa kuvia. Hän oli tilannut siistin röyhelöisen turkin ja sen varaan tehtiin pläänejä. Mutta yllätys yllätys, kaikki ei aina mene kuin elokuvissa. Takki ei ehtinyt saapumaan ajoissa, joten sitten jouduttiin vähän soveltamaan. Auton kanssa kun kuvattiin, asuna oli punaiset alusasut ja samaa väriä olevat verkkosukkahousut. Osissa kuvissa oli myös läpinäkyvä ”muovinen” takki. Editissä sitten innostuin leikkimään vähän noiden alusasujen värin kanssa. Tämän takia osassa ne on eri väriset. Muutama ruutu syntyi myös niin, että olen itse auton edessä ja kamera jalustalla. Loppuun napattiin vielä pari yhteiskuvaa, joissa laukaisin kameran puhelimella wifin yli, kuten myös viimeksi mainituissa.

Kun oltiin auto palautettu, niin vaihdettiin asua valkoisiin farkkuihin ja punaiseen ruutupaitaan. Samalla myös vaihdettiin kuvauslokaatiota. Kuvattiin siinä simppelisti ilman mitään kummempia etukäteen suunniteltuja juttuja ”go with the flow” teemalla. Itseasiassa päätettiin mestakin vasta kun heitettiin Porschea omaan talliinsa. Kaikki settien kuvat paukutettu yhdellä salamalla. Kevyt ja helposti liikuteltava setappi.

Saatiin taas kiitettävä määrä ruutuja aikaiseksi ja seuraavan kerran kun kuvataan, niin mukana on takki, joka alun perinkin piti olla.  Näissä kaikissa kuvissa muah on tuttuun tapaan mallin käsialaa.

Muista käydä tykkäämässä Akikuvaa.com:ista myös Facebookissa ja laita seurantaan Twitterissä, sekä Instagramissa tai seuraa hastägillä #Akikuvaa. Näin tiedät ensimmäisten joukossa mitä on meneillä. PS: Snäpistä löytää myös: @akikuvaa!

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment