Sitähän sanotaan, että pitäisi viihtyä epämukavuusalueella, jotta voi kehittyä. Tällähän ei viitata aina suoranaisesti epämukavuuteen, vaan sellaisen asian parissa toimimiseen mikä ei ole sitä ominta aluetta. Kun kaverini kysyi minua kuvaamaan naisystävänsä ratsastusta, ajattelin heti tässä olevan juuri sellaisen raon. En ole ikinä aihetta kuvannut, enkä liiemmin ollut hevosten kanssa tekemisissä. No tuumasta toimeen ja ratsastuskuvia kuvaamaan. Suurin osa otettu pelkästään luonnonvalossa, mutta parissa ollut heijastin apuna.

Akikuvaa.com

Akikuvaa.com

Akikuvaa.com

Ihan tyytyvainen olen siihen nähden, että kyseessä oli tosiaan ensimmäinen kerta lajin parissa. Haastavinta on saada hevonen oikeaan asentoon, koska vaikka kuinka kuvaaja yrittäisi puhua, niin polle ei tajua liikkua. Tästä johtuen hevosen ohjastaja on isossa roolissa. Nappailin vielä ohimennen frendistäni ja heidän koirasta kuvat, vaikka pääsi se itsekkin yhteen kuvaan hevosen kanssa.

Akikuvaa.com

 

Kaikki kuvat käsitelty AK-Preseteillä.

Muista käydä tykkäämässä Akikuvaa.com:ista myös Facebookissa ja laita seurantaan Twitterissä, sekä Instagramissa tai seuraa hastägillä #Akikuvaa. Näin tiedät ensimmäisten joukossa mitä on meneillä.