Image Alt

Akikuvaa.com

Sparraustehtaan kanssa kuvaamassa

Ihan alkuun on pakko kertoa hieman taustoja. Tutustuin Krookin Pekkaan lentopallon kautta, kun vedimme muutaman vuoden yhdessä Korson Vedon, nykyisen Vantaan Ducksin tiedotusta. Olemme senkin jälkeen tehneet muutamia duuni juttuja yhdessä. Pekka on äärimmäisen hyvä tyyppi, hänen huumorintajunsa ja itseironia hakevat vertaistaan. Ehkä Suomen kokenein sparraaja yli 4000 sparratun yrityksen, yrittäjän, taiteilijan yms. voimin. Joten siis, jos tarvitset sparrausta / sparraajaa joka osaa herättää inspiraation ja auttaa saamaan liiketoimintaasi vauhtia, niin en voi kuin suositella Pekkaa ja Sparraustehdasta! Ja ihan vilpittömästi, tämä ei ole maksettu mainos!

Viime viikon alussa olimme kuvaamassa Sparraustehtaalle kuvia. Kuvausten lokaatioksi oli valikoitunut Lapinlahden entisen sairaalan ympäristö. Nykyään hiukan entisöidyn sairaalarakennuksen ympäristö tarjoaa aika hienoa mestaa kuviin. On vanhoja rakennuksia, rösöistä pintaa, kalliota, merta… Mitä muuta voisi enää vaatia?

Ilmojen suhteen kävi aika hyvä tuuri, kun aurinko paistoi aamupäivän melkein koko ajan kirkkaalta taivaalta. Yhdellä valolla mentiin muutamaa kuvaa lukuun ottamatta, missä mentiin pelkällä luonnonvalolla. Alla muutamia maistiaisia kuvista. Lisää kannattaa väijyä myöhemmin sparraustehdas.fi. Malleina toimivat Pekka Krook, Pinja Krook, Esa Rimpiläinen ja Lotta-Kaisa Riistakoski.

Muista käydä tykkäämässä Akikuvaa.com:ista myös Facebookissa ja laita seurantaan Twitterissä, sekä Instagramissa tai seuraa hastägillä #Akikuvaa. Näin tiedät ensimmäisten joukossa mitä on meneillä. PS: Snäpistä löytää myös: @akikuvaa!

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment