fbpx
Image Alt

Akikuvaa.com

STUDIO TIME

Päätettiin tuossa hetki sitten aika randomisti, että rakennetaan pieni studio meidän Eezyn toimistolle. Ollaan pidetty kaikkien kuvien, sekä muiden materiaalien tuotanto omissa käsissä jo hyvän aikaa ja ollaan vuokrattu studiota aina tarvittaessa. Tämä on ollut ihan toimiva ratkaisu, mutta nykyinen järjestely on siinä mielessä parempi, että voimme hetken mielijohteesta alkaa kuvaamaan kun ideoita syntyy ja katsoa miten ajeteltu juttu toimii.

Hain taustakartongeille telineet Verkkokaupasta, taustakartongit Rajalasta ja kolme Elinchrom D-Liten salamaa TopShotista. Kevyt pieni kiinteä studiomme oli näin varusteltu kuntoon. Toki varmaan kaikenlaista pientä tulee ajansaatossa hommattua lisää, mutta nämä nyt aluksi.

Alla parit kuvat making offien kera, kun leikimme uudessa tilassamme. Kummassakin setissä kuvajärjestys menee seuraavasti: Ensimmäinen on tausta suoraan kamerasta, toinen tausta LightRoomin jälkeen, kolmas potretti studiossa LR:n jälkeen ja viimeinen valmis kuva Photoshopin ja After Effectin jäljiltä.

Akikuvaa.com

Akikuvaa.com

Akikuvaa.com

Akikuvaa.com

Akikuvaa.comAkikuvaa.comAkikuvaa.comAkikuvaa.com

Muista käydä tykkäämässä Akikuvaa.com:ista myös Facebookissa ja laita seurantaan Twitterissä, sekä Instagramissa tai seuraa hastägillä #Akikuvaa. Näin tiedät ensimmäisten joukossa mitä on meneillä.

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment