fbpx
Image Alt

Akikuvaa.com

SULANTOBLOGIN HAUTAJAISET

Jäähyväiset Sulantoblogille

Kaikki hyvä loppuu aikanaan, nyt myös Sulantoblog. Pieni henkilökohtainen haikeuden tunne jo nyt, sillä olen seurannut Sulantoblogia lähes alusta asti ja aika pitkään ollaan tehty Sulannon Matin kanssa yhdessä juttuja. Jossain vaiheessa hoidin sivuston mediamyyntiäkin. Muista kun Matti vaihtoi saitin bloggerista omalle palvelimelle ja minä samaan aikaan laitoin nykymuotoista Akikuvaa.comia pystyyn. Puhuttiin Google+ palvelun kautta lukematon määrä tunteja videopuheluita, peilattiin toisillemme näyttöjä, ja kokeiltiin mitä tapahtuu, kun koodiin lisää tai poistaa siitä jotain. Sillä aikaa kun toinen muokkasi koodia, toinen päivitti selaimessa sivua ja katsoi miten muutos vaikutti ulkoasuun. Usutin jossain vaiheessa Matin perustamaan Sulantoblogille sometilit ja alun epäröinneistä huolimatta ne pauhaavat nyt hyvällä pöhinällä. Vastavuoroisesti Matti on antanut minulle lukemattoman määrän neuvoja ja vinkkejä valokuvaamiseen. Ollaan tehty juttuja yhdessä blogeihin ja myös ihan vaan omaksi iloksemme. Käytiinpähän joku vuosi sitten ”testaamassa” kamerareppua, jalustaa ja kuvaajien kestävyyttä Saksassa asti.

Ymmärrän Matin päätöstä silti hyvin ja se on luettavissa Sulantoblogissa vielä päivän tai kaksi, ennen kuin saitti katoaa bittiavaruuteen. Itse tiesin tästä päätöksestä jo muutama kuukausi sitten ja ollaan tätä puntaroitu keskusteluissa aikaisemminkin. Valokuvauksen ilosanomaa varten on nyt perustettu uusi sivusto: Valovuoto.fi. Saitin takana on Sulantoblogissakin vaikuttanut Jussi Koskela kavereineen. Mattikin tulee kirjoittelemaan joskus uudelle saitille reissun päältä. Hän on nimittäin myynyt vaimonsa kanssa lähes kaiken mitä omistaa ja ovat lähdössä maailmalle vain menoliput pariin ekaan paikkaan taskussa. Arvostan! Reissun päältä hän aikoo laittaa pystyyn matkablogin, josta pystyy lukemaan kuulumisia ja seurata reissun etenemistä.

Kaikki hyvä loppuu aikanaan, ja Suomen suosituin valokuvaukseen keskittynyt sivusto, jolla testattiin parhaimmillaan yli 50 laitetta vuodessa, on tullut tiensä päähän. RIP Sulantoblog!

Kiitokset Matille myös lopputekstien respecteistä ja valtavasti kiitoksia kun sain olla osaltani mukana tässä tarinassa!

Mutta sitähän sanotaan, että loppu on uuden alku. Loppuun vielä tähän hetkeen sopiva biisi männä vuosilta Konalan Cartellilta!

Muista käydä tykkäämässä Akikuvaa.com:ista myös Facebookissa ja laita seurantaan Twitterissä, sekä Instagramissa tai seuraa hastägillä #Akikuvaa. Näin tiedät ensimmäisten joukossa mitä on meneillä. PS: Snäpistä löytää myös: @akikuvaa!

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment