fbpx
Image Alt

Akikuvaa.com

SUNSETS KUOPIO 2017 – LAUANTAI

Lauantai alkoi peleillä, kun vuorossa olivat semifinaalit. Alkuun miehet pelasivat kaksi peliä ja sitten oli naisten vuoro. Heti perään prossiottelut ja niiden jälkeen perinteinen hyväntekeväisyysottelu ja huutokauppa. Tämä on jo tosiaan perinteeksi muodostunut tapa, jolla kerätään varoja hyväntekeväisyyteen. Vielä minulla ei ole tiedossa kuinka paljon tänä vuonna pottiin kertyi, mutta kiitettävästi euroja kumminkin.

Sitten saatiin finaalit käyntiin! Miehet saivat olla ensimmäisenä vuorossa ja suomen pojat Piippo / Nurminen hoitivat homman maaliin ja voiton kotiin. Naisissa nähtiin myös suomalainen pari finaalissa, kun Koljonen / Tuominen olivat selvittäneet tiensä sinne asti. Mutta paukut eivät riittäneet voittoon ja näin tuloksena toinen sija. Palkintojenjaossa nähtiin hieman tavallisuudesta poikkeavaa, kun esiintymislavalla olleet pyrotekniikat otettiin käyttöön. Samoin tanssiryhmän esityksen, sekä muotishown aikana nähtiin liekkejä.

Akikuvaa.com/AK-Media House Oy1

Puijo Wolleyn naisten joukkue kävi esittäytymässä ja pallottelemassa hetken muutaman onnekkaan yleisöstä löytyneen vapaaehtoisen kanssa. Samalla valmentaja Elina Salomäki esitteli joukkueen pelaajat tapahtuman toisen juontajan Heidi Suomen kanssa. Tämän jälkeen nähtiin tanssiesitystä ja muotishow, kun Kuopiosta vaikuttavat freeZtyle niminen tanssiryhmä ja Studio Alex viihdyttivät tapahtuman vieraita.

Illan musiikillisesta puolesta vastasivat Jukka Poika, sekä illan ja turnauksen päättänyt Krista Siegfrids. Edellä mainitut pyrotekniikat oli asennettu turnauksen Kristan keikkaa ajatellen ja viimeisen biisin lopussa taivaalle paukkuikin lähes joka puolelta lavarakennelmaa jotain. Muistan kun tapahtumapäällikkö Tatu Säisä joskus alkuvuodesta puhui saunassa tästä ideasta ja pakko todeta sen olleen onnistunut ja siisti juttu! Osan keikoista kuvasin lavalta nähden miltä pyrot näyttää artistin silmin. On ne pienet pommit vaan rock! Siinä sitten saatiin päätökseen turnaus ja hyvin jaksoi, vaikka oli edellisenä iltana ollut rilluttelemassa aina aamun pikkutunneille saakka. Jos tarkkoja ollaan, niin jaksoi niinkin hyvin, että turnauksen after partyt venyivät muutaman henkilön osalta ihan rehellisesti pitkälle aamuun. Illalla sitten allekirjoittaneella oli vielä pieni 400km matka raidattavana ja kotona vasta hiukan ennen puoltayötä. Kiitos ja anteeksi, ensi vuonna taas isommin! Tähän kohtaan on sopivaa lainata eräästä räppi biisistä seuraava verse: ”Ison maailman malliin, vaik ei ole maailman isoimmat pallit!”

JUKKA POIKA

KRISTA SIEGFRIDS

Galleriassa lisää kuvia ja sinne TÄSTÄ!

Muista käydä tykkäämässä Akikuvaa.com:ista myös Facebookissa ja laita seurantaan Twitterissä, sekä Instagramissa tai seuraa hastägillä #Akikuvaa. Näin tiedät ensimmäisten joukossa mitä on meneillä. PS: Snäpistä löytää myös: @akikuvaa!

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment