fbpx
Image Alt

Akikuvaa.com

Trash The Dress

Paukutettiin viime viikolla Trash The Dress tyylisiä kuvia. Rapakon toisella puolella suurtakin suosiota nauttiva hääkuvauksen kuvausmuoto on pikku hiljaa rantautumassa myös tänne pohjolaan. Trash the dress on kuvaus, jossa häämekko sotketaan tai turmellaan häiden jälkeen. Kuvissa voi olla pelkästään morsian tai sitten mukana voi olla sulhanenkin yhteiskuvissa.

Nämä olivat sovitut kuvaukset, jossa luottomallini Laura Puntila esitti morsianta. Saatiin mekot sotkettaviksi Stadin parhaimman hääliikkeen Vienon tytöiltä. Isot kiitokset heille siitä! Työt myös ottivat making of –kuvaa ja toimivat assareina siinä samalla. Kuvia tuli sillä mitalla, että laitetaan bts -kuvat erikseen myöhemmin. Meikki ja hiukset ovat mallin omaa käsialaa.  Toinen mekoista jäi vielä siihen kuntoon, että sen kanssa saadaan vedettyä uusi setti kuvia vielä myöhemmin. Ostin pari spraytä, jauhoja, saippuakuplia jolla saadaan sotkua aikaan. Lisäksi kuvauspaikalla oli mutaa ja vettä, jota pystyttiin myös hyödyntämään tehokkasti.

Alla pläjäys fotoja tästä photoshootista! Ja hei! Jos sulla on ollut jo häät ja haluaisit vastaavalla idealla kuvia, niin laita meiliä: aki(at)akikuvaa.com

Muista käydä tykkäämässä Akikuvaa.com:ista myös Facebookissa ja laita seurantaan Twitterissä, sekä Instagramissa tai seuraa hastägillä #Akikuvaa. Näin tiedät ensimmäisten joukossa mitä on meneillä. PS: Snäpistä löytää myös: @akikuvaa!

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment