fbpx
Image Alt

Akikuvaa.com

Trust Kapital Open 2015

Kesän ehdottomasti paras beach volley -tapahtuma Trust Kapital Open järjestettiin tuttuun tapaan Kuopiossa, vierassataman tuntumassa ravintola Albatrossin edustalla. Poikkeuksena aikaisempiin vuosiin, tänä vuona se ei liittynyt SM-kiertueeseen, vaan oli kansainvälinen kutsuturnaus. Pelaajia oli seitsemästä eri maasta, tapahtuma on kasvanut vuosi vuodelta ja tunnelma on tuttuun tapaan loistava. Tämä on yksi niitä harvoja biitsiin liitttyviä häppeninkejä joita voidaan kutsua nimellä TAPAHTUMA. Hiukan ihmetystä herättää ettei SM-kiertueen laatuvaatimuksia nosteta kokonaisuudessaan tälläiselle tasolle, finaaleista puhumattakaan. Oli miten oli, Trusti oli taas maineensa veroinen. Jukka Poika veti huikean keikan hiekalla joka oli myös artistille ainutlaatuinen stage. Yleisöä joka puolella ja savukoneet, sekä spottivalot pistivät tunnelman korkealle hyvästä musiikista puhumattakaan. Pelit olivat tasaisia ja nähtiin myös aika monta kolmen erän peliä ja niitä jotka menivät jatkopalloille. Kuopion taika säiden puolesta ei pettänyt tälläkään kerralla, vaan aurinko paistoi lähes koko viikonlopun pilvettömältä taivaalta, eikä paikalle lauantaiksi luvattu ukkoskuurokaan saapunut. Perjantai illan päätti tutusti muotinäytös ja lauantaina saatiin katsellä myös beach fudiksen finaalit. On ilo ja kunnia saada olla vuodesta toiseen mukana hämmentämässä kameran kanssa.

Alla muutamia kuvia, vaikka Instassa ja Facebookissa seuraavat ovatkin jo saaneet maistiaisia näytille.

Akikuvaa.comAkikuvaa.comAkikuvaa.com Akikuvaa.com Akikuvaa.com Akikuvaa.com Akikuvaa.com Akikuvaa.com Akikuvaa.com OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Akikuvaa.com

Galtsussa lisää kuvia vajaa 400kpl. Sinne pääset TÄSTÄ!

Muista käydä tykkäämässä Akikuvaa.com:ista myös Facebookissa ja laita seurantaan Twitterissä, sekä Instagramissa tai seuraa hastägillä #Akikuvaa. Näin tiedät ensimmäisten joukossa mitä on meneillä.

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment