fbpx
Image Alt

Akikuvaa.com

UUSI VUOSI UUDET KUJEET

Niin klassinen otsikko että melkein hävettää. Heh! Nyt kummin vuosi vaihtui ja nyt 2019 se tietää myös uusia kujeita. Tällä kertaa ihan konkreettisesti sillä duuneihin tulee muutosta ja muutenkin tein tämän vuoden osalta koko vuodelle vuosisuunnitelman. Toki olen tuollaisia aikaisemminkin tehnyt, mutta nyt ensimmäistä kertaa kirjoitin asiat ylös minun to-doist sovellukseen.

Katsotaan sitten vuoden lopussa miten lähelle niitä asettamiani tavoitteita pääsin ja paljastetaan samalla mitä kaikkea kirjasin ylös. Yhden niistä kuitenkin paljastan nyt. Yksi ehkä itselle tärkeimpiä juttu on viedä duuneja siihen suuntaan, että olisi mahdollisimman paikka riippumaton töiden suhteen jossain vaiheessa.

Kirjoittelin hiukan asiaan liittyen viime vuoden alkupuolella kun asuin kolme kuukautta Australiassa. Sieltä käsin kun teki duunia millon mistäkin ja aikakaan ei ollut kovin tarkkaa, koska yhdeksän tunnin aikaeron turvin hommat olivat valmiina kumminkin silloin kun niiden piti olla. Tuo aika on kuitenkin duunien puolesta ollut heittämällä elämäni paras kolmekuukautta työelämässä. Saan etänä paljon enemmän aikaiseksi kuin esim. toimistoympäristössä ja joten koin sen ajan niin stressittömäksi, että sitä on vaikea kuvailla. Vaikka aina se paikkariippumattomuus ei tarkoittaisikaan maapallon toisella puolella olemista, niin yhtä hyvin se voi olla vaikka landella olemista tai vastaavaa. Nyt on tehdä duunia sen eteen, että tämä olisi joku päivä mahdollista.

Toki listalla on paljon muitakin asioita, niin duuneihin liittyen kuin muuhunkin elämään. Osalle jutuista merkkasin eräpäiväksi 31.12.19 osalla puolessa välissä vuotta. Ne ovat sellaisia välietappeja, jotka saattavat elää matkanaikana jonkun verran.

Katsotaan, kuinka monta juttua saadaan vuosisuunnitelmasta ruksia yli vuoden lopussa. Mikä on ollut sun tapa tehdä suunnitelmia vuodeksi?

Muista käydä tykkäämässä Akikuvaa.com:ista myös Facebookissa ja laita seurantaan Twitterissä, sekä Instagramissa tai seuraa hastägillä #Akikuvaa. Näin tiedät ensimmäisten joukossa mitä on meneillä. PS: Snäpistä löytää myös: @akikuvaa!

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment