Image Alt

Akikuvaa.com

VAIHTEEKSI KUVAUKSET PUNTILAN LAURAN KANSSA

Käytiin taas toissa viikonloppuna kuvaamassa Puntilan Lauran kanssa muutamia kuvia. Mentiin Ruoholahteen Kaapelitehtaan nurkille kattomaan spotteja. Olin tosin jo etukäteen vähän kelaillut mestaa missä kuvataan. Stadin päässä lokaation etsintä on yleensä ollut mun tehtävänä, Kuopiossa sitten Lauraltakin on tullut ehdotuksia paikkojen suhteen.

Heiteltiin taas ajatuksia vaatteiden suhteen edellisinä päivinä, mutta muuten ei ollut mitään kummempia pläänejä. Käytiin lennosta nappaamassa kahvit kesken kuvausten, kun ajateltiin että halutaan kahvikuppi rekvisiitaksi osaan kuvista. Toki kuppi lämmintä sumppia tuolla syyssäässä on ihan paikallaan muutenkin. Juuri kun oltiin haettu kahvit, niin alkoi satamaan lunta. Sitä tuli vajaa kymmenen minuuttia oikein kunnolla, mutta ei jäänyt maahan. Osaan kuvista tuli kuitenkin hyvin lumisadetta mukaan ja saatiin niihin vähän talvista vivahdetta puoli vahingossa.

Osa kuvista otettiin siis Kaapelitehtaan edessä ja osa viereisen rakennuksen takana, jossa on hienoja paksuja metallisia palkkeja, osa sinisiä ja osa oransseja. Olen joskus aikaisemminkin ollut kuvaamassa tuossa samassa paikassa menneinä vuosina. Seuraava spotti oli Ruoholahdessa oleva silta. En nyt muista onko sillalla mitään erityistä nimeä, mutta siitä pääsee Jätkäsaaren puolelle kanavan yli. Tuon mestan jälkeen käytiin vielä ajelemassa metrolla lenkki ja kuvattiin siinä myös. Pitää joskus mennä sellaiseen aikaan, että olisi toivoa saada kuvattua täysin tyhjässä vaunussa tai ainakin puoli tyhjässä. Silloin voisi ottaa kuvia pitkittäin, niin ettei taustalla olisi ketään.

Siinä pikainen raportti toissa lauantain kuvauksista. Alla lisää kuvia tästä sessiosta.Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment