Image Alt

Akikuvaa.com

WANNABE SUPERSTAR – GOLF

Jossain vaiheessa laittelin Instaan muutamia making of –kuvia Wannabe Superstar kuvauksista ja taisi jotain bts materiaalia löytyä silloin mun Insta Storysta myös. Tuo kyseinen sarja on Nummelasta lähtöisin (sittemmin Stadilaistuneen) Raine Siltalan lapsi. Raine tunnetaan myös Raine Aarre ”taiteilijanimestään” ja somessa hän taitaakin olla eniten esillä juurikin sillä nimellä. Raine on myös urheilun kova diggari ja jotenkin lentopallon kautta olen alun perin häneen tutustunutkin.

Miten päädyin mukaan kuvaamaan sarjan tätä jaksoa? No, Raine laittoi Faceen postauksen, jossa hän etsiskeli assaria kuvauksiin. Tykkäsin siitä ja hetkeä myöhemmin tulikin jo viestiä: ”Kuules Aki! Mä tarvitsen myös toisen kameramiehen. Tule mukaan, niin mä oon sitten velkaa sulle samanlaisen setin!”

No totta helvetissä lähdin messiin, kun olin vain tsekannut kalenterini, että kuvauspäivät sopivat minulle. Olen diggaillut Rainen tapaa tehdä juttuja tyhmällä huumorilla maustettuna. Esimerkiksi juuri tämä Wannabe Superstar formaatti. Ihastuin jo joskus kolmisen vuotta sitten kun näin ensimmäisen jakson. Formaatin ideana on, että Raine haastaa jonkun lajin huippu-urheilijan häntä vastaan. Ja totta kai laji on vielä se urheilijan oma. Hän tulee sisään ”hiukan” takki auki ja erittäin tyhmien läppien maustamana ja nöyrtyy loppua kohden, kun huomaa miten paska hän kyseisessä lajissa on. Mutta kaikesta huolimatta hän onnistuu kertomaan siinä sivussa mukana olevasta urheilijasta tarinan, henkilökuvan.

Tässä jaksossa on aiheena golf! Raine haastaa kolme ammattilaista pelaamaan hänen kanssaan. Ensimmäinen kuvauspäivä meni minun osaltani Hanko Sushissa, jossa kohtausta kuvattiin. Muu porukka oli käynyt jo aiemmin päivällä kuvailemassa ensimmäiset kohtaukset muualla. Toinen kuvaus päivä menikin sitten Vuosaari golfissa missä Raine ja tytöt pelasivat läpi Fore Fashion 2017 Vuosaaren osakilpailun. Hanko Sushi oli sielläkin paikan päällä, joten hyvää evästä oli tarjolla kuvausten aikana.

Ohjelma sisältää tuotesijoittelua ja Hanko Sushin lisäksi helposti tuijoteltaviksi on laitettu Mersu, Golf Balance, Front ja Veikkaus.

Yllä valmis pätkä jonka kuvaamisessa olin mukana. Pääosissa nähdään Raine itse, sekä golf ammattilaiset Noora Tamminen, Sanna Nuutinen ja Marika Voss. Toiset kameramiehet olivat Jyrki Murtomäki ja Käkkis Arhinmäki. Käsikirjoitus Rainen käsialaa ja leikkauksesta vastasi Kuitumedia&Raine.

Muista käydä tykkäämässä Akikuvaa.com:ista myös Facebookissa ja laita seurantaan Twitterissä, sekä Instagramissa tai seuraa hastägillä #Akikuvaa. Näin tiedät ensimmäisten joukossa mitä on meneillä. PS: Snäpistä löytää myös: @akikuvaa!

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment