fbpx
Image Alt

Akikuvaa.com

Watsons Bay

Watsons Bay on noin 15 minuutin Ferry-matkan päässä Sydneyn keskustasta. Paikan biitsi ei ole pieni, mutta pienehkö jos sitä vertaa Bondiin, Manlyyn tai moneen muuhun. Koska nuo kaksi edellä mainuttua ovat turistien suosiossa, oli tämä paikka kivan rauhallinen. Näkymä silti sangen mukava, kun keskustan siluetti siintää taustalla.

Yhdessä kohtaa rantaa on myös vanha laivalaituri, jonka vireen on rakennettu kelluvat alustat auringon ottoon ja pääsee niistä helposti myös uimaan. Laiturilta taas pystyy hyppimään veteen voltteja ja muita, vaikka ei se mikään korkea olekaan. Ehkä kolme metriä ja kun kaiteen päälle kiipeää hyppäämään, pääsee noin neljään metriin. Hauskaa siinä saa silti pidettyä ja uitiinkin siinä tovi. Niin ja mikäänhän tai ainakaan kovinkaan moni asia ei ole parempaa kuin kiva sää (aurinko), meri ja backflip, piste!

☀🌊👌🏻Sun&sea – Live your life! 👌🏻🌊☀ #akikuvaa #akpresets #gopro

Henkilön akikuvaa (@akikuvaa) jakama julkaisu

Pulikoimisen jälkeen jäätelöbaarista jätskiä käteen ja vähän ennen auringonlaskua kiivettiin Watsons Bayn View pointille katsomaan värjäytyvää taivasta. Huikea paikka jonne pitää vielä mennä joku päivä uudestaan vähän paremmalla ajalla. Mestassa on jylhää kalliota, alhaalla louhikkoa juuri ennen merta ja aallot paiskautuvat näitä vasten. Todella upea ja myös kuvauksellinen paikka.

Kun oltiin siinä aikamme katseltu auringon painumista vasten horisonttia, laskeuduttiin View pointilta alas ja mentiin yhteen rannan rannan kivoista baareista ottamaan parit huurteiset. Eipä ollut siinäkään paikassa näkymät pöydästä kovinkaan huonot!

Muista käydä tykkäämässä Akikuvaa.com:ista myös Facebookissa ja laita seurantaan Twitterissä, sekä Instagramissa tai seuraa hastägillä #Akikuvaa. Näin tiedät ensimmäisten joukossa mitä on meneillä. PS: Snäpistä löytää myös: @akikuvaa!

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment