Image Alt

Akikuvaa.com

AAMUKUVAUKSET VOL2

Tässä tulee aamukuvaukset sarjan toinen postaus. Jos et ole vielä lukenut ensimmäistä osaa, pääset väijymään sen ja kuvat tästä.

Kuvauspaikan valinta oli tehty tarkoituksella niin ettei tarvitse pitkää matkaa liikkua, mutta saadaan kuitenkin otettua erilaisia kuvia erilaisella taustalla. Vähän vaatteiden vaihtoa lennosta ja sitten vaan voi jatkaa kuvauksia. En ole piiiiitkään aikaan käyttänyt kuvissa pelkkää heijastinta valaisussa ja nyt tein siihen poikkeuksen. Nimittäin juuri ennen kun oltiin valmiit, niin nappailin muutan kuvan sillä tavalla, että annoin pienen fillin kasvoille heijastimella. Virittelin sen salama- ja kamerajalustan varaan, mutta tietenkin sen käyttö olisi helpompaa/kivempaa kun olisi assari mukana, joka pitäisi ja suuntaisi sitä jatkuvasti. Ehkä seuraavalla kerralla pitää kysellä joku mukaan, heh! Heijastin on kyllä pirun kätevä ja kevyt. Kamerarepun paino ei juurikaan siitä nouse, minkä lisäksi on nopea ottaa esiin ja laittaa pois. Ihan liian vähän käytössä ollut apuväline!

Kuvailtiin parisen tuntia minkä jälkeen himaan, tuoretta kahvia valumaan, läppärit esille ja duunien kimppuun. Tällaisia aamuja pitäisi olla enemmänkin. Nyt koska aurinko nousee koko ajan myöhemmin ja myöhemmin, niin se helpottaa hommaa, koska ei tarvitse laittaa kelloa viideksi soimaan. Sikäli mikäli kuvauspaikka on lähellä eikä matkoihin mene aikaa juurikaan.

Alla taas sekalainen setti kuvia. Editti kaikissa minun käsialaa ja editoitu käyttäen #akpresets´ejä. Ne kuvat missä minä olen ovat Meeritin kuvaamia. Muuten, kuvissa näkyvä flaren tyylinen efekti ei ole tehty jälkikäteen koneella, vaan jo kuvatessa. Arvaatko miten?

Muista käydä tykkäämässä Akikuvaa.com:ista myös Facebookissa ja laita seurantaan Twitterissä, sekä Instagramissa tai seuraa hastägillä #Akikuvaa. Näin tiedät ensimmäisten joukossa mitä on meneillä.

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment