Image Alt

Akikuvaa.com

AKIKUVAA x LELUFORYOU

Oletko ikinä törmännyt vaatemerkkiin nimeltä Lelu4You? Jos et ole niin käyppäs väijymässä kipinkapin. Vaatebrändin nimi tulee firman perustajan lentopalloilija Olli-Pekka ”Lelu” Ojansivun lempinimestä. Siistin näköisiä ja tuntuisia kledjuja, jotka ovat valmistettu eettisesti ja kestävää kehitystä silmälläpitäen.

Materiaali: 80% Fairtrade luomupuuvillaa ja 20% kierrätetty polyesteri. LELU 4U by Cottover tuotteet on valmistettu ajatellen ihmistä ja ympäristöä. Tuotteet ovat allergiatestattuja, eli niissä ei ole käytetty haitallisia kemikaaleja. Reilun kaupan Fairtrade-tunnus takaa hyvät työolosuhteet, missä ei käytetä lapsityövoimaa. Osa tuotosta menee paikallisten yhteisöjen auttamiseen.

Nämä tuotteet ovat olemassa, jotta ihmisten olisi entistä helpompi tehdä vastuullisia valintoja. Kun valitset tämän tuotteen, niin osallistut pyrkimyksiimme luoda ympäristöä säästävää tekstiiliteollisuutta Bangladeshissä, tämä vaikuttaa miljoonien ihmisten elämään yhdessä maailman köyhimmistä maista.

Mulla oli Leluforyoun vaatteita muutamia messissä Saalbachissa ja kuvattiin heille kuvia markkinointitarkoituksiin, sekä vähän videota! Somessa onkin jo jotain kuvia ja video ollut rullaamassa hästägillä #akikuvaaXleluforyou. L4U´lle oli hauska tehdä materiaalia, koska tunnen Ojansivun ja tiedän, että pilkettä silmäkulmassa voi olla. Ohessa jo somessa julkaistu video, sekä muutama kuva. Hupparit ovat Olivia-sarjaa, jonka on piirtänyt 5 vuotias Olivia tyttö. Rinnassa oleva logo on suoraan kopio Olivian piirustuksesta. Punainen huppari on uutuusmalli, joka on saapunut tuotevalikoimaan tuon värisenä ihan äskettäin. Värikkyys on rock, vaikka yleisesti tuntuu, että suomalaisille kelpaa parhaiten musta. Ihan sama mitä, kunhan se vain on musta. Punainen on siisti väri, mutta silti oma henkilökohtainen lemppari on tuo keltainen. Niin härskin räikeä ja harvoin tulee ketään vastaan saman värisellä paidalla. Kumpi on sinun makuun enemmän, punainen vai keltainen?

Oli nastaa duunailla tällaista reissussa ja mielellään teenkin vastaavia projekteja jatkossa. Eli mikäli sun firmalla on tuotteita mistä haluaisitte kuvia/videoita erilaisissa ympäristöissä, niin rohkeasti vaan ottamaan yhteyttä! Ja tarpeen tullen sinne erilaiseen ympäristöön mennään vartavasten, riippuen siitä millaista materiaalia on tarkoitus tehdä.

Muista käydä tykkäämässä Akikuvaa.com:ista myös Facebookissa ja laita seurantaan Twitterissä, sekä Instagramissa tai seuraa hastägillä #Akikuvaa. Näin tiedät ensimmäisten joukossa mitä on meneillä. PS: Snäpistä löytää myös: @akikuvaa!

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment