fbpx
Image Alt

Akikuvaa.com

Beach Volleyn SM-Finaalien kuvagalleria sunnuntailta

Niinhän siinä kävi, että mimmeissä Suomen mestaruuden vei Tuominen/Sikiö, hopeaa ottivat Sinisalo/Ahtiainen ja pronssia parille Tissari/Heiskanen. Miehissä kultaa kaksikolle Hakala/Piippo, hopea meni Haavisto/Vahela parille ja pronssia nappasivat Suonikko/Nurminen.

Sunnuntain kuvat ovat online. Piti tähän samaan yhteyteen tarinoida hiukan kuluneesta kaudesta ja Kuopion finaalin hienoista puitteista tähän yhteyteen, mutta passaan sen ja palaan siihen vielä viikolla uudestaa. Luvassa pieni videokooste koko kaudesta niistä osakilpailuista joissa olen ollut paikalla. Ehkä myös jotain spessua bts kuvaa jota ei ole vielä julkaistu.

Akikuvaa.com Akikuvaa.com Akikuvaa.com

Akikuvaa.com

Akikuvaa.com

Tissari/Heiskanen tuulettavat pronssia.

Akikuvaa.com

Hakala/Piippo tuulettavat SM-kultaa.

Akikuvaa.com Akikuvaa.com

Tuttuun tapaan galtsussa enemmän kuvia, sinne TÄSTÄ.

Muikkarina, että somessa kuvia voi hakea hästägeillä #bvsm2014 ja #trustfiilis

Muista käydä tykkäämässä Akikuvaa.com:ista myös Facebookissa ja laita seurantaan Twitterissä, sekä Instagramissa tai seuraa hastägillä #Akikuvaa. Näin tiedät ensimmäisten joukossa mitä on meneillä.

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment