Image Alt

Akikuvaa.com

CALIFORNIA DREAMING

Kuvaukset teemalla California Dreaming

Käytiin taas viime viikon maanantaina kuvailemassa Puntilan Lauran kanssa. Tällä kertaa neiti oli jälleen Stadissa päin, joten paineltiin Hietsuun illalla kameroiden kanssa. Mulla oli isommasta salamasta mennyt lähettimen patteri loppuun yllättäen, joten rantakuvat piti sitten ottaa ihan vaan luonnonvalossa. Pienempi salama oli mukana kyllä, mutta koska kuvailin sekaisin Sonyn A7RII:sella ja Olympuksella, niin en alkanut siihen virittämään salamaa vain toiselle kameralle. Lähettimet mitkä minulla siihen on, eivät toimi tuon Sonyn kanssa.

Sonyssa oli 35mm käsitarkenteinen Zeiss ja Olyssa käytin sekasin 17mm, 45mm ja 75mm laseja. Rantakuvien jälkeen nappailtiin seuraava lokaatio sitten pienemmän salaman avustamana suurilta osin. Muutaman ruudun napsin vielä siinäkin Sonylla.

Kuvattiin rannalla #CaliforniaDreaming –teemalla, syy tähän selvinnee lähiaikoina ja nopeiten tietenkin seuraamalla Instagramissa :).

Sitten niitä kuvia, kas noin! Kaikki kuvat MUAH: Laura

Muista käydä tykkäämässä Akikuvaa.com:ista myös Facebookissa ja laita seurantaan Twitterissä, sekä Instagramissa tai seuraa hastägillä #Akikuvaa. Näin tiedät ensimmäisten joukossa mitä on meneillä. PS: Snäpistä löytää myös: @akikuvaa!

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment