fbpx
Image Alt

Akikuvaa.com

CALIFORNIAN TERKUT

CALIFORNIAN TERKUT

Terveiset Los Angelesista. Viikko sitten tiistaina tultiin tänne LaLaLandiin. Johan sitä kerkesikin olla Aussien jälkeen Suomessa jo ihan tarpeeksi, heh. Aikaisella aamulennolla Amsterdamiin ja siitä 11h pomppu Laxin kentälle. Aika kivuttomasti tuo meni, varsinkin Aussien lentelyn jälkeen. Silloin Sydney-Doha väli, kun oli sen rontti 15h pelkästään. Nytkin kummallakin lennolla nukahdin jo ennen kun kone pääsi edes ilmaan. Edelleenkään en päässyt kokemaan jetlagia ja tuo aikaerosta johtuva väsymys on omalla kohdallani utopiaa. Tähän reissuu vähän vihjailin tässä postauksessa, kun kuvailtiin Puntilan Lauran kanssa hetki takaperin kuvia #CaliforniaDreaming idealla.

Käytiin viettämässä  tässä välissä neljä päivää Las Vegasissa ja tultiin eilen illalla takaisin Losiin. Ai että kun tämä lämpö on vaan ihana juttu, vaikkakin sitä on siellä Suomessakin nyt ollut, mutta Ausseissa kerkesi tottumaan eri lukemiin silti. Ja ei sitä Suomessa pääse viettämään päivää yli +40 asteen lämmössä. Sitä paitsi Californian tuoksu+lämpö on aika jeppis jee yhdistelmä, niin kivaa olla taas täällä.

Alla lisää kuvien muodossa Losista ekojen päivien osalta.

Kuvat minusta: @janikams, @katariinakoivulehto ja #ELTeo. Editti: Minä.

Muista käydä tykkäämässä Akikuvaa.com:ista myös Facebookissa ja laita seurantaan Twitterissä, sekä Instagramissa tai seuraa hastägillä #Akikuvaa. Näin tiedät ensimmäisten joukossa mitä on meneillä. PS: Snäpistä löytää myös: @akikuvaa!

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment