fbpx
Image Alt

Akikuvaa.com

COCA-COLA PHOTOSHOOT

Coca-Cola toimii aina, niin juomana kuin vaatteissakin. Olen väijynyt ympäri kuvapalveluita kuvia, joissa jengillä on joku Coca-Cola paita päällä. Miettinyt myös, että sellainen pitäisi hankkia kuvauksia varten.

Meerit oli reissussa vuoden vaihteessa ja oli ostanut itselleen juuri yllä kuvatun t-paidan. Päästiin siis kuvailemaan! Ehkä ”paras” tuliainen, kun liittyy kuvaamiseen.

Tällä kertaa kuvailtiin olkkarissa. Siirreltiin huonekaluja sen verran, että saatiin hyvä tila kuvata. Tai hyvästä on ole niinkään varma, mutta ainakin riittävä. Välillä siirrettiin vielä yksi lipasto rekvisiitaksi. Sen päällä pystyi istumaan ja saatiin kuviin erilaisuutta, vaikka paikka pysyi muuten samana. Kaikissa ei tarvinnut siis seistä.

Nyt valaisu tehtiin suurimmaksi osaksi kahdella salamalla. Päävalona studioflässi ja sen kaverina 170cm leveä heijastava varjo. Tätä varjoa on tullut käytettyä nykyään liian vähän, mutta toisaalta tuo koko ei ole se kaikkein näppärin joka tilanteeseen. Toisena valona mallin oikealla puolella etu viistossa käsisalama jalustan päällä ilman mitään muokkaimia ja tämä aika pienellä teholla. Muutamat ruudut nappasin myös kokeiluluontoisesti niin, että otin tuon isomman salaman pois pelistä ja annoin mennä vain pienemmän kanssa. Kuvan valotusta joutuu editissä korjaamaan enemmän, mutta samalla tulee fiilis auringonpaisteesta.

Tuon paidan kanssa kokeiltiin muutamaa eri alaosaa. Oli parit farkut, farkkushortsit ja hame. Kuvaus samassa spotissa kaikkien asujen kanssa, mutta vähän jotain pientä eroa rekvisiitan suhteen yritettiin saada aikaan osaan kuvista.

Mikä asukokonaisuus toimii Coca-Cola paidan kanssa parhaiten sun mielestä?

Malleilu ja MUAH: @Meeritti

Muista käydä tykkäämässä Akikuvaa.com:ista myös Facebookissa ja laita seurantaan Twitterissä, sekä Instagramissa tai seuraa hastägillä #Akikuvaa. Näin tiedät ensimmäisten joukossa mitä on meneillä. PS: Snäpistä löytää myös: @akikuvaa!

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment