Image Alt

Akikuvaa.com

ENSIMMÄINEN ÖRKKI AUSSEISSA

Ennen tänne lähtöä lähes kaikki yrittivät pelotella hirveän paljon paikallisilla eläimillä, mitkä yrittävät mitä luultavimmin tappaa mut heti alkuun. Samaa väitti joka toinen kirjoitus Australiasta.

Heti kolmantena päivänä tässä lähistöllä sattui hain hyökkäys, joskin kukaan ei onneksi kuollut. Tavallista fillarilla kaatumista pahemmat haavat hyökkäyksen uhri toki jalkoihin sai. Mutta tämä oli ensimmäinen hain hyökkäys tällä alueella aikoihin ja vielä pidempi aika siitä on kun joku on siihen kuollut.

Samoin uutisissa oli juttua miten maailman yksi maailman pienin, mutta myrkyllisin käärme löytyi jonkun koululaisen eväsboxin kannessa tiivisteen vierestä. Ja kyllä joo, sieltä sisäpuolelta. Tässäkin tapauksessa kukaan ei kuollut, ainoastaan säikähti.

Löysin ennen reissua artikkelin jossa on listattu asioita mihin Ihmisiä kuolee vuosittain maailmalla. Esimerkiksi hai tappaa noin 40 ihmistä vuodessa ja samppanjapullon poksahtava korkki 25 ihmistä vuodessa. Harva sitä kuitenkaan yleensä pelkää kuolevansa kun pullo poksahtaa vappuna kaivopuistossa.

Tietenkin on totta, että täällä on suurin osa maailmaan myrkyllisimmistä käärmeistä, hämähäkeistä ja muista örkeistä. No en ole vielä nähnyt yhtään vaarallista hämähäkkiä, vain niitä pieniä, seittejä tekeviä mitä Suomessakin on. Eilen kuitenkin kävi niin, että eteeni ilmestyi ensimmäinen örkki Ausseissa. Ei mikään edellä mainituista, vaan tällainen neljällä jalalla kulkeva ja pitkän pyrstön omaava lisko. Tämä oli kokonaisuudessaan noin 50cm luokkaa, mutta voi kasvaa pariin metriin asti. Tämä ei vaikuttanut, eikä näyttänyt vaaralliselta ollenkaan. Pikemminkin vaikutti tykkäävän huomion keskipisteenä olemisesta kun otin kuvia.

Hei, ehkä aivan kaikki eivät sittenkään yritä tappaa täällä heti alkuun!

Muista käydä tykkäämässä Akikuvaa.com:ista myös Facebookissa ja laita seurantaan Twitterissä, sekä Instagramissa tai seuraa hastägillä #Akikuvaa. Näin tiedät ensimmäisten joukossa mitä on meneillä. PS: Snäpistä löytää myös: @akikuvaa!

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment