fbpx
Image Alt

Akikuvaa.com

ERILAISET ESIKUVAT OSA1

Oltiin jo jokin aikaa sitten kuvaamassa Annin kanssa ja silloin jo heti sovittiin, että voitaisiin kuvailla lisää jossain välissä. Tsekkaa edellinen postaus TÄÄLTÄ. Nyt mukana oli hänen lisäksi Miss Helsinki 2017 titteliä hallussaan pitävä Sephora Lindsay ja Miss Plus Size 2017 – Marjaana Lehtinen. Annihan on yksi tämän vuoden fitnessmalli –kisan top10 kilpailijoista ja kyseinen kilpailu ratkeaa vasta syksyllä. Nyt nämä mimmit ovat ideoineet #erilaisetesikuvat –hankkeen jonka avulla pyrkivät näyttämään, että erilaisista lähtökohdista ja erilaisista kropista huolimatta voi omaa kehoaan kantaa hyvin ja pitää terveydestä huolta.

Kuvaukset pidettiin Kaapelitehtaalla, Merikappelihallissa. Kiitokset lokaatiosta menee siis Kaapelitehtaan suuntaan! Otin mimmeistä eka ryhmäkuvia ja sitten muutamat yksittäiset otokset. Sephoran ja Marjaanan lähtiessä jäätiin vielä Annin kanssa kuvailemaan ruutuja hänestä. Siitä lisää seuraavassa osassa.

Annin blogista voit lukea tytöistä enemmän, sinne pääset TÄSTÄ!

Instassa mimmit löytyy: @avatraining, @sephoralindsay ja @marjaanalehtinen

Muista käydä tykkäämässä Akikuvaa.com:ista myös Facebookissa ja laita seurantaan Twitterissä, sekä Instagramissa tai seuraa hastägillä #Akikuvaa. Näin tiedät ensimmäisten joukossa mitä on meneillä. PS: Snäpistä löytää myös: @akikuvaa!

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment