fbpx
Image Alt

Akikuvaa.com

ERILAISET ESIKUVAT OSA2

Ensimmäinen postaus löytyy TÄÄLTÄ.

Tosiaan, kun Sephora ja Marjaana lähtivät paikalta, jäätiin vielä Annin kanssa kuvailemaan muutamia sporttisempia ruutuja. Ja mikäs siinä, Kaapelitehtaalla kun kerran oltiin ja kiva kuvausmiljöö saatu käyttöön koko illaksi.

Annilla eka kledjujen vaihto ja minä rupesin miettimään valaisua ja kohtia missä kuvataan. Otettiin muutamia eri tyylisiä ruutuja posettelusta venyttelyyn. Muutamat yhdellä valolla ja osa kahdella. Aika kivasti sai myös Merikappelihallin isoista ikkunoista tulevaa luonnonvaloa hyödynnettyä. Sehän toimii salamoiden kanssa yhtenä valonlähteenä enemmän kuin hyvin ja näin ollen ei tarvinnut kolmatta salamaa viritellä ollenkaan.

Annista muuten tuli Ilta-Sanomissa juttu ulos tästä aiheesta ja jonkun tämän postauksen kuvista olette saattaneet nähdäkin, jos juttu on pompannut teille eteen. Jos ei, niin IS:n artikkelin voit lukea TÄÄLTÄ.

Loppuun vielä jonkin sortin making of -kuva! Tällä kertaa näin!

Muista käydä tykkäämässä Akikuvaa.com:ista myös Facebookissa ja laita seurantaan Twitterissä, sekä Instagramissa tai seuraa hastägillä #Akikuvaa. Näin tiedät ensimmäisten joukossa mitä on meneillä. PS: Snäpistä löytää myös: @akikuvaa!

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment