fbpx
Image Alt

Akikuvaa.com

”FAST AND FURIOUS” TEEMALLA POTRETTEJA

Käytiin reilu viikko sitten kuvailemassa Lauran kanssa ja tällä kertaa ei Kuopiossa, vaan Stadissa! Neiti tuli Helsinkiin asti sovittamaan jotain mekkoa ja pläänättiin ottaa siihen pienet kuvaukset sitten ennen hänen kotiin lähtöään. Vedettiin aika nopealla aikataululla toi photoshootti. Rontissa tunnissa hoidettiin koko systeemi. Saatiin kumminkin kuvattua kahdessa mestassa, kahden eri asuyhdistelmän kanssa ja toisesta vielä pari variaatiota.

Koko kuvauksen pääidea oli ottaa kuvat tuon punaisen ja pörröisen takin kanssa. #AllRedEverything. Tämä piti olla mukana jo viime kuvauksissa Kuopiossa Porshen kanssa, mutta koska toimitus oli myöhässä, ei sitä silloin saatu kuviin mukaan. Mutta hienostihan tämä meni näinkin. Kuvauslokaatioiksi valitsin Merihaan alakannen, sekä edellämainitun ja Hakaniemen välissä olevan erään ränsistyneen rakennuksen lastauslaiturin. Mulla sattui vielä olemaan skeitti auton takakontissa, niin saatiin se rekvisiitaksi toiseen asuun.

Valaisun osalta punaisen asun kuvat on muutamaa kuvaa lukuunottamatta hoidettu yhdellä käsisalamalla läpiampuvan varjon läpi ja yhden ringflashin kanssa. Itsellä on sellainen kevyt rinkku, missä virtalähteenä toimii vähän käsisalamaa muistuttava palikka, joka tulee kameran päälle salamakenkään. Oon käyttäny tätä todella vähän ja ajattelin nyt sitten ottaa sen pois pölyyntymästä hyllyn päältä. Rinkku on todella kätevä, mutta antaa helposti liikaa valoa, vaikka tehot tiputtaa minimiin. Pitäisi kokeilla joku kerta kirkkaassa auringon paisteessa ja ND-filsun kanssa… Toisen lokaation hoidin sitten kokonaan yhdellä valolla, samanlaisella kombolla kuin ekassa, mutta rinkkua en siis käyttänyt.

Tämän jälkeen viskasin Lauran kamppiin, josta hänen dösä lähti kohti Kuopiota. Kuvaukset vedettin ”fast and furious” teemalla, mutta saatiin kiva määrä hyviä ruutuja aikaan. MUAH kaikissa kuvissa on mallin käsialaa.

Muista käydä tykkäämässä Akikuvaa.com:ista myös Facebookissa ja laita seurantaan Twitterissä, sekä Instagramissa tai seuraa hastägillä #Akikuvaa. Näin tiedät ensimmäisten joukossa mitä on meneillä. PS: Snäpistä löytää myös: @akikuvaa!

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment