fbpx
Image Alt

Akikuvaa.com

FUM.FI – PIKKUJOULUT

Uudehko urbaanin musiikkiin keskittynyt media Fum.fi järjesti Huawein kanssa viime viikon torstaina pikkujoulut Club Capitalissa. Kävin pyörähtämässä paikalla, vaikka kurkussa tuntuikin alkava ”kaktus”. Tosin tästä syystä lähdin kotia kohti jo reilusti ennen puolta yötä. Toisena syynä vähän painoi sellainen seikka, että piti olla seuraavana aamuna pitämässä luentoa. Duunit kun on tehtävä. Pitkäksi mennyt ilta ja aikainen aamu kun ei oikein ole mun pala kakkua, paitsi ihan pakon sanelemana.

Fum.fi - Pikkujoulut

Kuva: Fum.fi / Jani Kormu

Puoli seiskan aikaan ovet aukesivat ja yhdeksään asti tapahtuma oli kutsuvierastilaisuus. Sen jälkeen pääsi kaikki halukkaat mukaan juhlimaan. Melkein heti alkuun Rähinän uusin tulokas ja tällä hetkellä ainut naisartisti Nelli Matula hyppäsi lavalle vetäen pari biisiä ilmoille aika hyvällä energialla. Nuorehkosta iästä huolimatta mimmillä on lavakarisma kunnossa. Itseluottamusta ja itseironiaa ei puutu, eikä lavalla olla sekunttiakaan paikallaan. Ilo katsella, kun hän vetää sillä kuuluisalla asenteella nauttien joka sekunnista. Toisen setin tämä viehättävä energiapilleri veti sen jälkeen kun ovet olivat auenneet kaikille.

Fum.fi pikkujoulut - Nelli MatulaFum.fi pikkujoulut - Nelli Matula

Lavan edessä oli vip-loosseja, joihin sai mennä jos taskussa oli Huawein puhelin. Minähän olen tällainen moniottelija ja arsenaalista löytyy iPhone, Sony ja Honor. Kukaanhan ei tosin tullut asiaa tarkistamaan, mutta olisin voinut vetäistä Honor 7:n esiin tarvittaessa.

Fum.fi pikkujoulut - Nelli Matula Fum.fi pikkujoulut - Nelli Matula

Teflon Brothers olisi ollut vielä loppuillasta ja alun perin pitikin jäädä vielä heidän setti väijymään. Koska olin autolla liikenteessä, enkä voinut paria lasia enempää illan aikana turruttaa kurkkuani alkoholilla, päätin lähteä kiltisti kotiin. Jaksoinpa paremmin herätä seuraavana päivänä. Kaikesta huolimatta kivat pikkarit, vaikka itsellä meni paljon rauhallisemmin kuin normaalisti.

Fum.fi pikkujoulut - Nelli Matula Fum.fi pikkujoulut - Nelli Matula

Näppäilin muutamia ruutuja iPhonellani Nellin keikasta. Näppärästi menee näppäily tarvittaessa ilman oikean kameran kantamista mukana.

Muista käydä tykkäämässä Akikuvaa.com:ista myös Facebookissa ja laita seurantaan Twitterissä, sekä Instagramissa tai seuraa hastägillä #Akikuvaa. Näin tiedät ensimmäisten joukossa mitä on meneillä. PS: Snäpistä löytää myös: @akikuvaa!

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment