Image Alt

Akikuvaa.com

HOLLYWOOD JA BEVERLY HILLS

Hollywood ja Beverly Hills

Käytiin yhtenä aamupäivänä vetämässä astetta fiinimpi brunssi Beverly Hiltonissa. Kyseinen hotelli vetää alueella paljon myös julkkiksia ja sen vuoksi ovatkin kaiketi panostaneet todella paljon myös tuohon brunssiin. Pöydät notkuivat mitä erikoisempia herkkuja alkupaloista pääruuan kautta jälkiruokiin. Meillä kaikilla oli niin nälkä, että kuvia ei juurikaan kenelläkään ollut aikaa ottaa tuolla. Kun lähettiin pois, niin olo oli kuin tynnyrillä. Safkaa tuli todella syötyä ns. koko rahan edestä.

Kun dallailtiin autolle, niin nappailtiin muutamat kuvat siinä samalla hauskan simppelin Beverly Hills –aiheisen seinän edessä. Seuraavaksi auton nokka kohti kukkuloilla olevaa observatoriota. Tämä osoittautui kuitenkin virheeksi, koska sunnuntai. Sama plääni oli ilmeisesti miljoonalla ihmisellä ja koska auton olisi joutunut jättämään todella kauas, päätettiin skipata se suunnitelma. Seuraavaksi to-do listalla oli HOLLYWOOD kylttiä katsomaan, joten kaasua!

Kyltin näköalapisteellä taas kamera esiin ja muutamat räpsyt toisistamme. Autoon takaisin ja Hollywood bulevardia kohti. Löydettiin autolle aika nopeasti paikka, mutta tuolla on parkkimittareissa typerä systeemi. Jos edellinen tyyppi on lähtenyt pysäköintiruudusta, mutta häneltä on jäänyt aikaa esim. 15min koneeseen, et pysty ostamaan itse pysäköintiä, ennen kun se edellinen on kulunut loppuun. Joskus tämä saattaa olla hyväkin juttu, mutta useimmiten taas ei. Jos halut jättää auton siihen pariksi tunniksi, niin joudut odottelemaan autolla ensiksi sen vartin, että edellisen aika on kulunut loppuun. Kaupungille tietenkin tehokas keino saada vähän extraa noista mittareista.

Käppäiltiin Hollywood Bulevardia rauhassa, käytiin muutamissa pienissä liikkeissä katselemassa juttuja ja muutama lippis tarttui mukaan. Löydettiin loppuun vielä kiva istuskelupaikka läheiseltä kujalta jossa on useampia pubeja. Siinä pari huurteista kurkusta alas ja hauskaa läpänheittoa keskenään.

Muista käydä tykkäämässä Akikuvaa.com:ista myös Facebookissa ja laita seurantaan Twitterissä, sekä Instagramissa tai seuraa hastägillä #Akikuvaa. Näin tiedät ensimmäisten joukossa mitä on meneillä. PS: Snäpistä löytää myös: @akikuvaa!

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment