Image Alt

Akikuvaa.com

INKKIÄ IHOON

Viime vuonna, vajaa vuosi sitten Sara teki ensimmäisen tatuointista ihoon ja se oli minun iholle. Vasempaan rintaani tuli retromallinen kamera. Enempää hän ei ehtinyt silloin tekemään, kun opinnot Atlantin takana kutsuivat. Alkuvuodesta pyysin Saraa suunnittelemaan kuvan. Annoin spekseiksi sen, että haluaisin tyyliin tekstin: ”storytelling”, mutta en kuitenkaan tekstinä. Pyysin siis häntä piirtämään sen kuvana. Ja niin otin viime helmikuussa Lontoon reissulla Camden Townissa tuon kuvan vasempaan olkapäähäni. Nyt viikko sitten tehtiin pari kuvaa lisää.

Kameran yläpuolelle rintakehään tehtiin nyt ruusu ja samalle puolelle olkapään ja niskan väliin viivakoodi tatuointi jossa numero keskellä. Itse asiassa koko idea lähti tuosta ruususta liikkeelle. Sara laittoi linkin videoon, jossa typpi tekee pari ruusua itsetehdyllä tatuointikoneella ja yhdellä yksipiikkisellä neulalla. Siis tekee ruusujen lainit, ja värittää myös. No tuollaista hänen piti päästä kokeilemaan ja siitä se sitten lähti. Idea viivakoodista taas oli minun, jonka Sara piirsi valmiiksi.

Tuolla yhdellä neulalla tekeminen on hiukan hitaampaa ja värittäminen tuntuu aavistuksen ikävämmältä. Vähän väritettiin myös kameraa siinä samalla. About 4,5h istuin siinä neulan alla, kuunneltiin suomiräppiä ja heitettiin huulta.

Hauskaa oli ja hienoa jälkeä syntyi! Pitänee ottaa vielä samanlainen istunto uusiksi!

Saran töitä Instassa: @srsketches

Muista käydä tykkäämässä Akikuvaa.com:ista myös Facebookissa ja laita seurantaan Twitterissä, sekä Instagramissa tai seuraa hastägillä #Akikuvaa. Näin tiedät ensimmäisten joukossa mitä on meneillä. PS: Snäpistä löytää myös: @akikuvaa!

Urheilua seuraava, joka kesä kesäkuntoon tähtäävä ja jolla myös extreme-lajit ovat lähellä sydäntä. Somen suurkuluttaja, elektroniikkahärpäkkeiden suuri ystävä, sekä musadiggari. Harvoin lähtee minnekään ilman kameraa. Paatunut kahviholisti. Juo jokaista postausta tehdessään luultavasti vähintään kaksi kuppia kahvia.

Post a Comment